ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Σκίτσα ΣΟΚ!"Πως θα μας φαινόταν αν μας αντιμετώπιζαν τα ζώα όπως εμείς;"

satirical-animal-right-comics-parallel-universe-37-571a2b258e498__700
Φανταστείτε ένα παράλληλο σύμπαν όπου τα ζώα είναι τα κυρίαρχα είδη, και μας συμπεριφέρονται όπως αντιμετωπίζει τα ίδια η ανθρώπινη φυλή. Αρκετά τρομακτική σκέψη; Αυτό είναι το θέμα αυτής της σειράς εικόνων για να μας τονίσει τον τρόπο που οι άνθρωποι μεταχειρίζονται τα ζώα.

Φτωχοί πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες – Γι” αυτούς όμως δεν θα ενδιαφερθεί κανένας «φιλάνθρωπος» από εκείνους που μας λένε να βοηθήσουμε τους «πρόσφυγες»


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στους οποίους αναφέρεται η έκθεση του ΟΟΣΑ (Διαβάστε Αναλυτικά Εδώ) δεν πρόκειται να δείτε καμιά αντίδραση από το σύστημα εξουσίας, διαπλοκής και «ενημέρωσης».

Ο ΟΦΗ του Γιάννη Σαμαρά που απέκλεισε την Ατλέτικο! (video)


Ο ΟΦΗ παραμένει η μόνη ομάδα που έχει αποκλείσει την Ατλέτικο, πριν από 23 χρόνια (1993), σε νοκ-άουτ ματς ευρωπαϊκών διοργανώσεων με τους "κολτσονέρος" να έχουν νικήσει στο πρώτο ματς. Σε αυτήν τη πρόκριση συμμετείχε και ο Αρναιώτης ποδοσφαιριστής Σαμαράς Γιάννης.

Απορρίφθηκε η έφεση, δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής - Οι ποινές για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ

Η έφεση του Ηρακλή για την αδειοδότηση απορρίφθηκε από την ΕΠΟ και ο «Γηραιός» δεν πήρε άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα. Πλέον, τελευταία ελπίδα της ομάδας αποτελεί το Διαιτητικό Δικαστήριο.
Αναλυτικά η απόφαση της Ομοσπονδίας:

Το τερμάτισαν! «Έξω Οι Λαθρομετανάστες Από Την Ελλάδα», Λένε Οι Αλβανοί!

Τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών ζητά ο πρόεδρος των Αλβανών που ζουν στα Τρίκαλα, Βάιος Ντίμπρα!
Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον πρόεδρο, οι λαθρομετανάστες ευθύνονται για τα χαμένα μεροκάματα…