ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Η πτώση Felix Baumgartner από το διάστημα σε πρώτο πρόσωπο (Video)


Η πτώση Felix Baumgartner από το διάστημα σε πρώτο πρόσωποΤο εκπληκτικό επίτευγμα του Αυστριακού Felix Baumgartner, ο οποίος έκανε ελεύθερη πτώση από το διάστημα το 2012, συνεχίζει να εντυπωσιάζει μέχρι σήμερα.
Ένα νέο βίντεο μάλιστα κάνει τον γύρο του κόσμου από χθες, δείχνοντας το συγκλονιστικό άλμα από ύψος 39 χιλιομέτρων σε πρώτο πρόσωπο, όπως ακριβώς το έζησε ο «Ατρόμητος Φέλιξ».
Δείτε το 8λεπτο υλικό που κόβει την ανάσα…

McDonald’s: Διαφημίσεις vs πραγματικότητα


McDonald's: Διαφημίσεις vs πραγματικότητα (2)    Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα σειρά εικόνων «Fast Food: Διαφημίσεις vs Πραγματικότητα», το Buzzfeed αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο που συγκρίνει το πως φαίνονται οι πατάτες, τα χάμπουργκερ και τα άλλα είδη του μενού στις διαφημίσεις και πως είναι στην πραγματικότητα.
    Ασφαλώς αυτή η σύγκριση δίνει τα ίδια αποτελέσματα και για τις υπόλοιπες αλυσίδες fast food.

«Μόνιμη λύση ως ΠΑΟΚ για τον μικρό Παντελή»


Mikros pantelis 5Το club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς συνεχίζει την προσπάθεια για να στηριχθεί ο μικρός Παντελής που είχε τροχαίο ατύχημα πριν από σχεδόν 5 χρόνια ενώ ήταν μέλος των Ακαδημιών του Δικέφαλου, μένοντας από τότε σε κώμα και πλέον έχει σύμμαχο τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Χθες ο αρχηγός του ΠΑΟΚ επισκέφτηκε τον μικρό Παντελή στο σπίτι του δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί μία μόνιμη λύση και θα μεταφέρει το πρόβλημα στον Ιβάν Σαββίδη.

Ξαναγυρίζει στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία;

Δεν αλλάζει η συμφωνία κυρίων ανάμεσα στον Σαββίδη και τον Γκαρσία όσον αφορά το μέλλον του Ουρουγουανού, εφόσον αποφασίσει να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Γκαρσία χθες «χώρισε» με την Ξάνθη όπου έμεινε ακριβώς ένα μήνα, καθώς ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.
Ο Ουρουγουανός είχε ανακοινωθεί από τους ακρίτες στις 10 Ιανουαρίου και χθες 10 Φεβρουαρίου οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο αφού συναντήθηκε με τους επιτελείς της Ξάνθης.