ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Οι χιλιομετρικές αποστάσεις του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με τους άλλους "μνηστήρες".


 

"Θρίαμβος Πανθρακικού και Παπαδόπουλου, 1-0 τον Παναθηναϊκό (photos)"


Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε χωρίς πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, περίμενε τα πάντα από τις προσωπικές ενέργειες των Κουίνσι και Σισοκό και τελικά όχι μόνο δεν νίκησε τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, αλλά ηττήθηκε 1-0 έπειτα από γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 82'.

"Ιατρικό μυστήριο: Έμεινε έγκυος στα 5 της (pics & vid)"


Σήμερα είναι 78 χρονών και ζει σε ένα χωριό στο Περού, ψηλά στις Άνδεις. Αποφεύγει να μιλήσει στους δημοσιογράφους και να δώσει έστω και μια μικρή συνέντευξη. Η Lina Medina, έχει καταγραφεί στην παγκόσμια ιατρική ιστορία, σαν η μικρότερη μητέρα που υπήρξε ποτέ. Γέννησε το πρώτο της παιδί όταν εκείνη ήταν 5 χρονών.

Γκαρσία: «Στην Ελλάδα ήρθα μόνο για τον ΠΑΟΚ»

Γκαρσία: «Στην Ελλάδα ήρθα μόνο για τον ΠΑΟΚ»

Στον Γιάννη Κόντη απάντησε ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Άρη δήλωσε πως ο Ουρουγουανός είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του!

"ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΗ Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ"

Δεύτερη επίθεση σε οχήματα μεταφοράς εργαζομένων
της Ελ.Χρυσός μέσα σε 40 μέρες
...


Την νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο (15 Σεπτεμβρίου) άγνωστοι έσπασαν τα παράθυρα από δύο βανάκια εργολάβων, τα οποίοι εκτελούν δρομολόγια μεταφοράς εργαζόμενων από και προς τα εργοτάξια της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός". 

Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι δύο άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και φορούσαν κουκούλες. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά, που οχήματα μεταφοράς προσωπικού στα μεταλλεία, μπαίνουν στο στόχαστρο βανδάλων.