ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

"Να εφαρμοστεί ένα μοντέλο τύπου Θάτσερ- Όλες οι ελληνικές ομάδες να αποκλειστούν από την Ευρώπη"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας με αφορμή τις αποκαλύψεις που είδαν χθες το φώς της δημοσιότητας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Κωνσταντινέας στο "Αθλητικό Metropolis":
Για τις αποκαλύψεις: "Πρόκεται για πόρισμα του εισαγγελέα και μένει να αποδειχθεί στο δικαστήριο. Σε ό,τι έχει να κάνει με εμένα, ό,τι γράφεται ισχύει".

Η Νάουσα στην Γ’ Εθνική μέσω… ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ;

Μπορεί αγωνιστικά να μην κατάφερε να παραμείνει στη Γ’ Εθνική κατηγορία η ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ, ωστόσο δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν να πάρει και πάλι μέρος στο τρίτο τη τάξη Ελληνικό πρωτάθλημα!
Πως θα γίνει αυτό;



Τον Σαμαρά εξετάζει ο Ντιέγκο Σιμεόνε


Οι μετοχές του Γιώργου Σαμαρά έχουν ανέβει κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα αρκετές σημαντικές Ευρώπης να θέλουν να τον εντάξουν δυναμικό τους.

Μπορμπόκης "Παραξενεύομαι με αυτή την κατάσταση στον ΠΑΟΚ"


Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ Στέφανος Μπορμπόκης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από τον Δικέφαλο. 

Αναλυτικά όσα είπε: Για τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ: "Τι να πω και εγώ παραξενεύομαι με αυτή την κατάσταση. Δεν υπάρχουν κινήσεις, είναι σαν μια ομάδα που δεν έχει δυνατό πρόεδρο ή μεγαλομέτοχο και κινείται μέτρια.
 Όπως παράδειγμα για τα Γιάννενα, που και τα Γιάννενα ακόμα καλύτερα πρέπει να κινούνται μεταγραφικά. Δεν κάνει την διαφορά ο ΠΑΟΚ. Πέρσι έγιναν εγκλήματα......