ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

"Μπάσκετ εφήβων:Αποτελέσματα-Τελική Βαθμολογία"



Τα τελικά αποτελέσματα και η βαθμολογία από τους εφήβους μας.

"Μητροπολίτης κ.Θεόκλητος:H εορτή του Αγ. Χρυσοστόμου στο χωριό Λουκά Τριπόλεως"(foto)

ieri

Με λαμπρότητα εορτάστηκε την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 και την Τρίτη 13η Νοεμβρίου 2012 η  μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο Χωριό Λουκά της Τριπόλεως, απ' όπου έλκει την καταγωγή του ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.

ΕΛ.ΑΣ:"ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"

Φώτο από την ειρηνική.... εκτόξευση βόμβας μολότοφ
στο δάσος των Σκουριών στις 21 Οκτωβρίου
Η γενική αστυνομική διεύθυνση της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δίνονται απαντήσεις στα όσα καταγγέλλονται από την πλευρά των ακτιβιστών της "οικολογίας" και των δορυφόρων τους για την κινητοποίηση που έγινε στις 21 Οκτωβρίου... 


Ακολουθεί η ανακοίνωση. 

"Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα και αναφορές σε ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, που αναφέρονται στην αστυνομική παρουσία και ανταπόκριση την 21.10.2012 στις Σκουριές Χαλκιδικής, ανακοινώνονται τα ακόλουθα :

ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ...

Δεν πρόκειται για  κάποιο χιονοδρομικό κέντρο...
είναι ένα από τα 2 μεταλλεία χρυσού της Κίττιλα
 στη Φινλανδία


Η διαρροή γύψου στο μεταλλείο νικελίου και ουρανίου της Talvivaaraτης Φινλανδίας, έδωσε το δικαίωμα σε Φινλανδικές και εξωφινλανδικές ΜΚΟ περιβαλλοντικών συμφερόντων και ενδιαφερόντων να ξεσπαθώσουν. 

Αυτή τη φορά είχαν όλο το δίκιο με το μέρος τους, καθώς εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε, ότι οι δραστηριότητες της εταιρείας δεν συμβάδιζαν με τις περιβαλλοντικές μελέτες που είχε καταθέσει προς έγκριση.

 Παράλληλα η εταιρεία και το κράτος τρέχουν τώρα για να συστήσουν έναν ανεξάρτητο μηχανισμό ελέγχου και τήρησης των περιβαλλοντικών όρων. (Δείτε εδώ

Σίγουρα αυτές οι εξελίξεις από τη μια πλευρά προκαλούν δυσμενή εντύπωση για ένα κράτος που έχει δώσει αξιόπιστα δείγματα γραφής, ως προς τη σωστή και αταλάντευτη λειτουργία των υπηρεσιών του, ειδικότερα σ' ότι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.