ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

"Οριστικό.Ο Ανδρέας Παντζιαράς νέος προπονητής του Αρη Παλαιοχωρίου"


Ανακοινώθηκε από την διοίκηση της ομάδα του Αρη Παλαιοχωρίου, η έναρξη της συνεγασίας με τον Ανδρέα Παντζιαρά, ως νέο τεχνικό της ομάδας. Διαβάστε την ανακοίνωση.

Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:"ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ"

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, στα πλαίσια των προσπαθειών της και της συνεχούς αναζήτησης νέων τρόπων βελτίωσης του προϊόντος του Χαλκιδικιώτικου ποδοσφαίρου, ανακοινώνει ότι, αρχής γενομένης από την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής αναδιαρθρώνονται, αναβαθμίζονται και αλλάζουν μορφή και τρόπο διεξαγωγής. Συγκεκριμένα διαλύονται οι μέχρι πρότινος κατηγορίες Α΄, Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνική και στη θέση αυτών δημιουργούνται τρεις νέες κατηγορίες, Α΄1, Α΄ και Β΄ κατηγορία.

"Η πανήγυρη του Αγίου Μόδεστου στην Αρναία" (photo)

Φωτογραφία του Στέλιος Γεωρ. Ρήγας.

Μετά από αρκετά χρόνια αναβίωσε ξανά το πανηγύρι του Αγίου Μόδεστου, στο ομώνυμο εξωκλήσι της Αρναίας, έναν τόπο όμορφο και αγαπημένο, προς τιμή του Αγίου προστάτη των κτηνοτρόφων.

Πείσω στον χρόνο:"Πριν από 11 χρόνια το παιδικό του Απόλλων Αρναίας.Στους αθλητές και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Γιαννιώτας." (Συλλεκτικές φωτογραφίες)



Ήταν 9 Ιουνίου του 2007 η τότε διοίκηση του Μ.Ο.Απόλλων Αρναίας  με Πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κυράτσο τίμησε τους μικρούς ποδοσφαιριστές για την ποδοσφαιρική περίοδο 2006-07.

Η μεγάλη απόδραση: "Καραβίδα αφαιρεί δαγκάνα της για να μη γίνει γεύμα" (video)




Tη δική της μεγάλη απόδραση για να μην καταλήξει στο πιάτο κάποιου Κινέζου καλοφαγά έκανε μια καραβίδα στην ασιατική χώρα!