ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

"Ο νεοαποκτηθείς Χρήστος Πίτος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ" (video)

Μία γεύση από τον υψηλόσομο ποδοσφαιριστή Χρήστο Πίτο που αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΛΛΩΝ Αρναίας.

O “Μπάμπης ο Φλού” του Π.Σιδηρόπουλου βρέθηκε στο… Άγιο Όρος και είναι ΜΟΝΑΧΟΣ! (βίντεο)

O “Μπάμπης ο Φλού” του Π.Σιδηρόπουλου βρέθηκε στο… Άγιο Όρος και είναι ΜΟΝΑΧΟΣ! (βίντεο)Για δύο και πλέον δεκαετίες Ελληνες και ξένοι δημοσιογράφοι αναζητούσαν τον περίφημο "Μπάμπη του Φλου" που τραγούδησε ο δημοφιλής τραγουδοποιός Παύλος Σιδηρόπουλος.
Γνωρίζανε όλοι ότι επρόκειτο για υπαρκτό πρόσωπο και ότι οι στίχοι του τραγουδιού ήταν απλά η …ζωή του.
O ιστότοπος tilegrafima.ge ανακάλυψε τον "Μπάμπη του Φλου" στο Άγιο Όρος. Πρόκειται για τον μοναχό Προκόπιο-Χαράλαμπος το κόσμικό του όνομα του- που ζει μαζί με 5 ακόμα μοναχούς σε ένα κελί μέσα στα δάση του Αθωνικής Πολιτείας, κοντά στην περιοχή Καψάλα.
Το tilegrafima.gr τον συνάντησε στην πρωτεύουσα του Αγίου Ορους και με συγκίνησε μίλησε για την ιστορία αυτού του τραγουδιού ενώ έσπασε σε λιγμούς όταν αναφέραμε τον Παύλο Σιδηρόπουλο που υπήρξε επιστήθιος φίλος του και ζούσαν την έντονη ζωή στα Εξάρχεια.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς;;;Έτσι για να το εμπεδώσουν κάποιοι!

TSIGANA
Στη στάση του μετρό συναντώ καθημερινά μια γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας. Τα μαλλιά της βρώμικα και ανακατεμμένα, τα ρούχα της κουρελιασμένα και το πρόσωπό της σκιμμένο στη θλίψη.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ!

skouries-26
Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στα πλαίσια αφιερώματος με τίτλο «Εταιρείες που νίκησαν την κρίση», φιλοξενεί δηλώσεις του Μιχάλη Θεοδωρακόπουλου, αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.

"Η ομιλία του Στέλιου Βαλιάνου στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ" (video)

Η ομιλία του Στέλιου Βαλιάνου νομικού συμβούλου του ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ, και προέδρου της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την Ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. 
(20.12.2014 -Πολύγυρος)