ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Α2 Μπάσκετ:"Ήττα σοκ του Πευκοχωρίου. Δυσκολεύει η παραμονή"

Όλο και απομακρύνετε η υπόθεση σωτηρίας.

"Αποτελέσματα Σαββάτου για την Α' Χαλκιδικής"

Τρεις αγώνες διεξήχθησαν για την Α' κατηγορία

"ΠΟΤΙΔΑΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ" (ΤΕΛΙΚΟ)

Παρά το δυναμικό ξεκίνημα για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 0-2 
δεν κατάφερε να κρατήσει την νίκη.

"ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ" (Του Βαγγέλη Μωυσή)


Είδαμε τα κατά ΣΥΡΙΖΑ "ακροδεξιά" ΜΑΤ, να παίζουν ...ξύλο και χημεία με τους κατά ΣΥΡΙΖΑ "ακροδεξιούς και δεξιούς προβοκάτορες" αγρότες (κατά την προσφιλή αριστερή συνομωσιολογία των "εχθρών του λαού" που επιβουλεύονται την "μητερούλα" Κυβέρνηση, όπως κάποτε στην ΕΣΣΔ χαρακτηριζόταν εχθρός του λαού, όποιος αμφισβητούσε την αυθεντία του "πατερούλη" Στάλιν). 

Είδαμε την κυβέρνηση της Αριστεράς να επιχειρεί μέσω της νομοθεσίας για τις τηλεοπτικές άδειες
, όχι φυσικά να εξυγιάνει, αλλά να ποδηγετήσει την Ενημέρωση, κατά τα πρότυπα σταλινικών, χουντικών, ή γενικώς ολοκληρωτικών καθεστώτων. 

Έτσι ακούγεται ένα δέντρο όταν το παίζεις σε πικάπ! (video)

Ο Bartholomaus Traubeck, ένας μουσικός καλλιτέχνης, έχει μάθει να κάνει πολύ καλά ένα νέο είδος μουσικής: την μουσική του δέντρου. Την κάνει παίζοντας απλά δέντρα σε ένα πικάπ. Αντί να χρησιμοποιηθεί μια βελόνα για να καταγράψει τον ήχο, αισθητήρες τοποθετούνται για να συλλέξουν πληροφορίες για το ξύλο και να τις μετατρέψουν σε νότες πιάνου.

Κάθε ήχος ακούγεται πολύ μοναδικός λόγω της μεγάλης ποικιλίας των χαρακτηριστικών των δακτυλίων, όπως η αντοχή τους, το πάχος και ο συνολικός ρυθμός ανάπτυξης του δέντρου.

"Η κοπή της βασιλόπιτας στο Μπάσκετ του Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ" (photo)



Παρασκευή 29/1/2016 οι οικογένεια του Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ έκοψε την βασιλόπιτα για το νέο έτος, παρουσία του Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου.