ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Τι θα συμβεί αν ρίξεις δηλητήριο φιδιού σε αίμα; (video)

   Το παρακάτω video του BBC παρουσιάζει την τρομακτική επίδραση που έχει μια σταγόνα από το τοξικό δηλητήριο της οχιάς Russell στο αίμα   Πρέπει να σημειωθεί ότι το αίμα που χρησιμοποιείται στο συγκεκριμένο πείραμα είναι από τρωκτικό, το συνηθισμένο θήραμα της Οχιάς Russell, το οποίο προφανώς πεθαίνει σε δευτερόλεπτα.
   Στον άνθρωπο, το δηλητήριο κάνει ακριβώς το αντίθετο, αραιώνοντας το αίμα και προκαλώντας έναν ιδιαίτερα επίπονο θάνατο μέσα σε 12 ώρες.
   Τα άμεσα συμπτώματα περιλαμβάνουν έντονο πόνο και φουσκάλες γύρω από την πληγή, πτώση της αρτηριακής πίεσης και της καρδιακής συχνότητας, τάση για εμετό και πρήξιμο του προσώπου.

Τα καλύτερα knockout του Μάικ Τάισον

    Υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της πυγμαχίας, αλλά ο άγριος χαρακτήρας του ήταν ο λόγος που δεν κατάφερε να κάνει περισσότερα πράγματα στο ρινγκ.
     Ο λόγος για τον Μάικ Τάισον τον νεότερο πρωταθλητή κόσμου στην ιστορία του μποξ, που κατέκτησε τον τίτλο σε ηλικία μόλις 20 χρονών. 
    Όπως λοιπόν φαντάζεστε ο ''τρελός'' Τάισον έχει αφήσει πολλούς αντιπάλους του ξαπλωμένους στο ρινγκ στην διάρκεια της καριέρας του.. Για αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμαι τα κορυφαία knockout του σπουδαίου πυγμάχου.

Άλλες δέκα μέρες στο σήριαλ ΠΑΟΚ- Τζιμπούρ


Η υπόθεση της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ραφίκ Τζιμπουρ στον ΠΑΟΚ έχει εξελιχθεί σε σήριαλ και...

Σε αυτά τα ματς δε θα παίξει ο Αγκάνθο

Σε αυτά τα ματς δε θα παίξει ο Αγκάνθο

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη, Νταβίντ Αγκάνθο, είναι τιμωρημένος από την περσινή σεζόν και θα εκτίσει την ποινή του στις...