ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Οι δύο πιο συχνές επιπλοκές της γρίπης

Σήμα κινδύνου για παιδιά και ενήλικες εκπέμπουν οι ωτορινολαρυγγολόγοι, καθώς η γρίπη, που βρίσκεται σε έξαρση, προκαλεί οξείες φαρυγγίτιδες και λαρυγγίτιδες

"Οι κοπή της βασιλόπιτας των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Απόλλων Αρναίας" (photo)

Μετά την απογευματινή προπόνηση οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου του
 Μ.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ έκοψαν την βασιλόπιτα για το 2016.

Για εκατομμύρια νεκρούς από ένα «νέο Έμπολα» προειδοποιεί ο ΟΗΕ

Εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν καθώς ο κόσμος είναι απροετοίμαστος για τυχόν νέες μεγάλες επιδημίες, λέει ο ΟΗΕ.

Στον ΠΑΟΚ αγόρασαν... αετό για να πετά πάνω από την Τούμπα (video)

Στα πρότυπα της Μπενφίκα και της Λάτσιο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αγόρασαν αετό, ώστε να αποτελέσει το σήμα κατατεθέν της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες της.

Η...αναταραχή στη κοινωνία φταίει για τα επεισόδια στο Περιστέρι

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Περιστέρι έγινε ντου στο γήπεδο και επεισόδια, με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας οπαδός του Ατρομήτου. 

Ποια είναι όμως η άποψη του Γιώργου Σπανού για όλα αυτά; «Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση κι αποδείξαμε και την ποιότητα μας και παίξαμε σύμφωνα με το επίπεδό μας. 

Από εκεί και πέρα στο τέλος έγιναν κάποια επεισόδια που τα καταδικάζουμε, δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε να πούμε πως, που και γιατί. 

"Δείτε σε τρισδιάστατη παρουσίαση πως ήταν η αρχαία Κόρινθος το 2ο μ.χ. αιώνα"


Mία ιδιαίτερα αξιόλογη ανακατασκευή με ψηφιακά μέσα της αρχαίας πόλης της Κορίνθου όπως ήταν στο δεύτερο αιώνα μ.Χ. την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας παρουσιάζεται σε ένα ολιγόλεπτο video