ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΤΕΕ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: "ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ = ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ"

ΤΕΕ/ΤΔΜ- Μια διαφορετική οικογένεια μηχανικών,
σε σχέση μ' αυτη του ΤΕΕ/ΤΚΜ...

Το ΤΕΕ/Δυτ. Μακεδονίας σε μελέτη που εκπόνησε για το εάν και κατά πόσο είναι συμφέρουσα για την τοπική και την εθνική οικονομία, η μείωση της παραγωγής λιγνίτη στο λεκανοπέδιο της Κοζάνης, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε αυτομάτωςαπώλεια πλούτου και θέσεων εργασίας... 

Για να οδηγηθούν στο συμπέρασμα αυτό χρησιμοποιήθηκε ως βασικό εργαλείο η μεθοδολογία των Εισροών-Εκροών (Ε-Ε) και το μαθηματικό υπόδειγμα Leontief, τα οποία επιτρέπουν τη σύγκριση των αποτελεσμάτων, που έβγαλαν με αυτά άλλων χωρών και ανάλογων μελετών.

"Το χρονοδιάγραμμα της επένδυσης Σαββίδη"


Ποια είναι τα βήματα μέχρι την ολοκλήρωσή της όπως περιγράφονται στο τριετές business plan που κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

"Νέος «πονοκέφαλος» για την ΑΕΚ"

Νέος «πονοκέφαλος» για την ΑΕΚ

Ένα νέο σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι επικεφαλής της ΠΑΕ ΑΕΚ, μια και δεν πρόλαβε να ψηφιστεί η τροπολογία για την προσωρινή φορολογική ενημερότητα και ως εκ τούτου, η συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Super League είναι στον… αέρα.

"Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτο! Οι Βρωμότουρκοι ζητούν την Ολυμπιακή Φλόγα!"

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτο! Οι Τούρκοι ζητούν την Ολυμπιακή Φλόγα!


Ολα τα περιμέναμε από τους βρωμότουρκους, αλλά ότι θα έφταναν στο σημείο να αμφισβητήσουν και -κυρίως- να διεκδικήσουν την Ολυμπιακή Φλόγα, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε...

"ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥΣ..."ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΗΣ;"

Ο "υπερπατριώτης"  και η παρέα του, θα απασχολούν
το αναπτυξιακό παρόν και το μέλλον της ΒΑ Χαλκιδικής;
(Χοντρό Δέντρο 25/3/12)


Είναι αλήθεια πως εξαιτίας των δράσεων τηςτρόικας της ΒΑ Χαλκιδικής, δηλαδή του «Παρατηρητηρίου...», της Λαϊκής Συνέλευσης Ιερισσού και του ιδεολογικό-πολιτικού (θεσμικού και εξωθεσμικού) αχταρμά  που τους στηρίζει, έννοιες όπως «πατρίδα», «δημοκρατία», «περιβάλλον» και «κατοχή» έχουν ξαναβρεί... το σύγχρονο «νόημα» τους!

Για τις επα-νοηματοδοτημένες έννοιες της «πατρίδας», της «δημοκρατίας» και του «περιβάλλοντος» δε θα μπούμε καν στη διαδικασία να πούμε από τη μεριά μας το παραμικρό, καθώς υπάρχουν σίγουρα πιο αρμόδιοι και πιο μαχητικοί ως προς την υπεράσπισης του από εμάς... 


"Άνετο διπλό ο Π.Α.Ο.Κ. με σκορ 2-0"

 

Ανετο διπλό με σκορ 2-0 και όμορφα τέρματα από Γεωργιάδη (62΄) και Αθανασιάδη (72΄) πήρε ο ΠΑΟΚ στο "Ραμάτ Γκαν" από τη Μπνέι Γιεχούντα και είναι με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Europa League. Με πλάνο και καλή οργάνωση η νέα ομάδα του Δώνη που απέδειξε ότι χτίζεται σε σωστές βάσεις. Υποσχέσεις από τον νεαρό Πέλκα (VIDEOS).