ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

"Άνετο διπλό ο Π.Α.Ο.Κ. με σκορ 2-0"

 

Ανετο διπλό με σκορ 2-0 και όμορφα τέρματα από Γεωργιάδη (62΄) και Αθανασιάδη (72΄) πήρε ο ΠΑΟΚ στο "Ραμάτ Γκαν" από τη Μπνέι Γιεχούντα και είναι με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Europa League. Με πλάνο και καλή οργάνωση η νέα ομάδα του Δώνη που απέδειξε ότι χτίζεται σε σωστές βάσεις. Υποσχέσεις από τον νεαρό Πέλκα (VIDEOS).

Aν μη τι άλλο το άξιζε... Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-2 της Μπνέι και έτσι ουσιαστικά πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης από το πρώτο ματς. Ο "Δικέφαλος" ήταν πολύ καλύτερος των Ισραηλινών και τα τέρματα των Γεωργιάδη και Αθανασιάδη, έφεραν αυτό το υπερπολύτιμο διπλό. Στο πρώτο μέρος ναι μεν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αλλά δεν είχε την τελική ενέργεια, στοιχείο όμως που "εμφάνισε" στο δεύτερο ημίχρονο.
Καλύτερος, αλλά δίχως τέρμα
Μετά το πρώτο 10λεπτο ειδικά, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, πίεζε ψηλά και αυτό απέδιδε. Στο 11' ο Λίνο δοκίμασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 13' ο Γιάννου έκανε μια σέντρα-σουτ από δεξιά με τον γκολκίπερ της Μπνέι να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 15' ο "Δικέφαλος", που πατούσε ιδιαίτερα καλά, έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Λίνο ο Αθανασιάδης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και αυτή πέρασε παράλληλα με την εστία της Μπνέι.
Europa League: Άλμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ, 2-0 τη Μπνέι Γιεχούντα (photos)Οι "ασπρόμαυροι" είχαν επιβάλλει τον ρυθμό τους και μετά το 24' που η κεφαλιά του Μορί δεν απείλησε τον ΠΑΟΚ, ο Ετο επιχείρησε σουτ αλλά αυτό κατέληξε άουτ. Ο "Δικέφαλος" είχε την κατοχή της μπάλας και η γενική αίσθηση που υπήρχε για το α' μέρος ήταν πως απλά του έλειπε η τελική προσπάθεια για να ανοίξει το σκορ.
"Καθάρισε" το ματς
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με τον ΠΑΟΚ να έχει μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθεί, προσπαθώντας να το πράξει, κυρίως, με τον Λίνο από αριστερά. Στο 53', πάντως, η Μπνέι απείλησε με μακρινό σουτ του Γκαλβάν που πέρασε ξυστά άουτ.
Οσο περνούσε η ώρα έβγαινε η κούραση στον "Δικέφαλο" και η Μπνέι βρίσκοταν πιο εύκολα στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Ετσι, ο Μαρίνκοβιτς στο 57' βρήκε την ευκαιρία ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Γλύκος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.
Στο 62', πάντως, ήρθε το γκολ από τον Γεωργιάδη. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, προχώρησε αρκετά και την κατάλληλη στιγμή σημάδεψε την γωνία του Εγιενούγκμπα ανοίγοντας το σκορ. Ο ΠΑΟΚ δεν έμεινε εκεί... Στο 72' μετά από όμορφη συνεργασία των Πέλκα και Ρομπέρ, ο Αθανασιάδης έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σφραγίσει την επιτυχία των "ασπρόμαυρων". Κάπου εκεί τελείωσε ουσιαστικά και το παιχνίδι, αφού μέχρι το τέλος δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μπνέι: Εγιενούγκμπα, Μόρι, Γκαλ, Αζουζ, Εντρι, Ιβασκεβίτσιους, Ναούμ (66' Αγκάγιεφ), Γκαλβάν (81' Λέβι), Εντλόβου, Μενάσε (46' Αμπού Ζαΐντ), Μαρίνκοβιτς
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Γεωργιάδης (81' Σαλπιγγίδης), Λάζαρ (75' Κάτσε), Γκαρσία, Ρομπέρ, Γιάννου (71' Πέλκας), Αθανασιάδης

  • JW_SIGP_LABELS_08 paok10.jpg
  • JW_SIGP_LABELS_08 paok11.jpg
  • JW_SIGP_LABELS_08 paok12.jpg
  • JW_SIGP_LABELS_08 paok5.jpg
  • JW_SIGP_LABELS_08 paok6.jpg
  • JW_SIGP_LABELS_08 paok7.jpg
  • JW_SIGP_LABELS_08 paok8.jpg
  • JW_SIGP_LABELS_08 paok9.jpg
  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου