ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Καλωσόρισμα των φοιτητών του Δήμου Αριστοτέλη στο Beach Bar "PARATY" στο Στρατώνι (vid)


    Καλωσόρισμα των φοιτητών του Δήμου Αριστοτέλη που κάνουν την θερινή τους απασχόληση στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός καθώς και των φοιτητών από τις σχολές Γεωλόγων, Μεταλλειολόγων και Μηχανικών Ορυκτών Πόρων που κάνουν την πρακτική τους.







Ο ισχυρότερος τεχνητός ανεμοστρόβιλος στον κόσμο (photo-Video)

Ο ισχυρότερος τεχνητός ανεμοστρόβιλος στον κόσμο (4)
Το Mercedes-Benz Museum, το οποίο σχεδιάστηκε από τους Ολλανδούς αρχιτέκτονες της «UNStudio», είναι κάτι περισσότερο από ένας σύγχρονος εκθεσιακός χώρος που διαθέτει πάνω από 150 οχήματα. Αυτό που το καθιστά ιδιαίτερα μοναδικό είναι το γεγονός ότι διαθέτει τον ισχυρότερο τεχνητό ανεμοστρόβιλο του κόσμου.
Ο χώρος είναι χτισμένος παρόμοια με το μουσείο Guggenheim διαθέτοντας ένα κεντρικό αίθριο που είναι ορατό από την σπειροειδή ανάπτυξη όλων των ορόφων που το περιβάλλουν. Η τεχνητή δίνη αέρα βρίσκεται σε αυτόν τον ευρύχωρο κεντρικό χώρο και εκτείνεται από το ισόγειο μέχρι τον ανώτατο όροφο του κτηρίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:Οι "2-COOL" στο Bar Ξύλινο, στον Παιδότοπο στην Αρναία (vid)


Ελληνικός Χρυσός:" Θα συνεχιστεί η επένδυση στη Χαλκιδική αλλά και οι προσλήψεις"

Το κοίτασμα στις Σκουριές    Διαβεβαιώσεις για τη συνέχιση της επένδυσης της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική δίνει ο εκπρόσωπός της, Κωνσταντίνος Γεωργαντζής, με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας «Eldorado Gold», Paul Wright, κατά την οποία «λόγω της πρόσφατης σημαντικής πτώσης της τιμής του χρυσού, η εταιρεία έχει αναθεωρήσει και συνεχίζει να αναθεωρεί το σχέδιο λειτουργίας της ώστε να διασφαλίσει ότι παραμένει μια χαμηλού κόστους, προσοδοφόρα και αναπτυσσόμενη εταιρεία χρυσού».

Πρόσκληση Εγκαινίων ανάπλασης πλατείας Γιαννούδενας στην Αρναία

Η Συνάντηση του Δημάρχου Πολυγύρου με τους αντιδρώντες (βίντεο)


Η συνάντηση του Δημάρχου Πολυγύρου κ. Ασ. Ζωγράφου με τους αντιδρώντες της Επένδυσης :