ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

"Φώτο ρετρό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ"

Αρναία 19 Αυγούστου 1962
Η ενδεκάδα του Απόλλωνα 
εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο 
του παλιού γηπέδου
 για την έναρξη του παιχνιδιού. 
Στο βάθος διακρίνονται οι χωμάτινες κερκίδες.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, "ΣΚΑΝΔΑΛΑ" ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ...



"Ζαντολάστιχα κολλημένα μέσα στην άμμο και τη λάσπη..." θυμίζουν
οι κατασκευασμένες σκαναδαλολογίες των προπαγανδιστών
Mέσω του δορυφορικού προγράμματος... του blog των«Ενεργών πολιτών της Αρναίας»αναδημοσιεύτηκε ένα άρθρο από τοblog «Σκάνδαλο», το οποίο εμπεριέχει μια υβριστική αναφορά προς το δικό μας blog, βασισμένο στα όσα κατά καιρούς έχουμε διαβάσει από τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της αντιμεταλλευτικής προπαγάνδας, που λυμαίνεται τη ΒΑ Χαλκιδική.

Χαρακτηρίζουμε υβριστική την αναφορά, καθώς οι προπαγανδιστές και κατασκευαστές σεναρίων επιχειρούν να μας προσάψουν ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές.

Τα «ατράνταχτα» επιχειρήματα τους είναι δύο.

"Οι καλύτερες τάπες στην ιστορία του NBA"


NBA=θέαμα ,αυτό φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο όπου μπορούμε να δούμε συνολικά κάποια απο τα καλύτερα κοψίματα(ή με τον μπασκετικό όρο τάπες) στην ιστορία του NBA. Απίστευτες εναέριες μονομαχίες που προσελκύουν κάθε αγνό φάν του μπάσκετ. 








VIDEO: Τα 5 κορυφαία γκολ που μπήκαν με το… χέρι!


Πόσες φορές έχει τύχει να σκοράρει ένας ποδοσφαιριστής με το χέρι, δίχως 
ο διαιτητής να έχει ξεκάθαρη εικόνα της φάσης, με αποτέλεσμα να μετρήσει κανονικά στο σκορ μιας αναμέτρησης;
Πολλές… Αναμφισβήτητα, το χέρι του… θεού Μαραντόνα θα παραμένει για πάντα στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας σκοραρίσματος, όμως στο video που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε ένα διαφορετικό Τop 5 με γκολ που σημειώθηκαν από παίκτες που χρησιμοποίησαν το χεράκι τους…

"Μπάρτσα-Ρεάλ 2-2"(video)


Ο Μέσι έκοβε, ο Κριστιάνο έραβε και το clasico εξελίχτηκε σε παράσταση για την «Χρυσή Μπάλα». Πάλι ματσάρα, σκορ 2-2 και η Μπάρτσα σε απόσταση κούπας...

Τα «πουκάμισα» του Άρη, οι... άκλαφτοι και ο ρέκορντμαν Φοιρός! (photos)



Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για έναν ακόμη προπονητή στον «πλανήτη – Super League». Η διοίκηση του Αρη έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Μάκη Κατσαβάκη και για τον λόγο αυτό πραγματοποιούμε μια αναδρομή στους 31 κόουτς που πέρασαν από τον πάγκο των «κιτρίνων» τα τελευταία 20 χρόνια. Να περάσει ο επόμενος...!