ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

«Κάρφωσε» την ΕΠΟ σε FIFA-UEFA η Super League!

Καταγγελτική επιστολή-καταπέλτης προς τις διεθνείς συνομοσπονδίες με την οποία «δείχνει» ως υπεύθυνη για τη μη έναρξη του πρωταθλήματος και το μπάχαλο στη διαιτησία την ΕΠΟ, απέστειλε ο συνεταιρισμός!

Κάλεσμα: "Αγιασμός στον Μ.Ο. Απόλλων Αρναίας για τη νέα σεζόν"

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 
θα πραγματοποιήσει η ομάδα του Απόλλων Αρναίας.

"Κατασβέστηκε φωτιά κοντά στην εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα" (video)

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Μάμα από άγνωστη αιτία, κοντά στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων των επισκεπτών της εμποροπανήγυρης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Θεμελίωση Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλάτιστας - Επίσκεψη Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων στο Βιολογικό Σταθμό Γαλάτιστας


Η θεμελίωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλάτιστας θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στις 10:30 το πρωί, παρουσία του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Ι. Σιμώνη, Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ανθεμούντα, Α. Λακρού, Δημοτικών Συμβούλων και του Τοπικού Συμβουλίου Τ.Κ. Γαλάτιστας. Το Κλειστό Γυμναστήριο Γαλάτιστας είναι μια πολύ σημαντική παρέμβαση με προϋπολογισμό 4.300.000 ευρώ, που με την παράδοσή της θα αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την εκγύμναση των νέων της περιοχής αλλά και για τη διεξαγωγή σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων.

"Νέο «στραπάτσο» της ΕΠΟ για την ΕΠΣ Χαλκιδικής" (photo)


Ο ανοιχτός πόλεμος στον οποίο βρίσκονται η συστημική διοίκηση Βούλγαρη της ΕΠΣ Χαλκιδικής με τα Σωματεία της Ένωσης του, έβγαλε νικητές -κι αυτή τη φορά- τις 55 ομάδες που είχαν τιμωρηθεί με απαγόρευση συμμετοχής στο πρωτάθλημα. 

"Χασισοφυτεία εντοπίστηκε με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στη Χαλκιδική"

Χασισοφυτεία στην περιοχή της Ν. Φώκαιας εντόπισε το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, στο απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο του προγράμματος επιτήρησης των δρόμων και της κίνησης, που εφαρμόζεται φέτος το καλοκαίρι. 

Απίστευτο βίντεο! Σκύλος βρέθηκε στο πιο ακατάλληλο σημείο σε αγώνα rally!


Σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με τον πιο απρόσμενο τρόπο!

ΜΑΡΜΑΡΑΣ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 3-1 (Οι καλύτερες φάσεις)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της φιλικής αναμέτρησης του Ν.Μαρμαρά με το Παλαιοχώρι.