ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Απολαύστε όλα τα γκολ του Champions League (video)


Το Champions League της σεζόν 2013-14 πέρασε στην ιστορία με την Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτά το τρόπαιο για 10η φορά. Θυμηθείτε και απολαύστε όλα τα γκολ που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τη φετινή σεζόν.

"30 εκατ. ευρώ τα χρέη του Άρη και όχι 6.9"

Αποκαλύψεις με λεπτομέρειες για τα οικονομικά του ΑΣ ΑΡΗΣ έγιναν από τον Θωμά Γιώτα στη σημερινή απολογιστική συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

 Αυτό που πραγματικά εξέφρασε πολλά ερωτηματικά είναι ο αριθμός των χρεών, όπου ανέρχεται σύμφωνα με τον κ. Γιώτα στα 30 εκατομμύρια ευρώ και όχι στα 6.900.000.

Εταιρεία ενοικιάσεως πήρε πίσω τα αυτοκίνητα των παικτών του Ηρακλή επειδή ήταν απλήρωτα!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στον Ηρακλή! Την Παρασκευή, παραμονές του αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου, η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων που τροφοδοτεί με αυτοκίνητα τους κυανόλευκους πήγε στη Μίκρα και πήρε επτά αυτοκίνητα που είχε δώσει, διότι δεν πληρώθηκαν.
Όπως γράφει το iraklis 1908.gr, η ΠΑΕ  είχε συμφωνία με εταιρία ενοικιάσεων για επτά αυτοκίνητα για τους ποδοσφαιριστές  της ομάδας. Φυσικά  δεν μπορούσαν να τα πληρώσουν  και έτσι η εταιρία που συνεργάζονταν πήγε το πρωί στην προπόνηση της ομάδας και πήρε όλα τα αυτοκίνητα των παικτών.

Κοινή προπόνηση ακαδημιών Στίβου Π.Α.Ο.Κ.-Απόλλωνα Αρναίας στο Καυτατζόγλειο (φώτο)

    ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, 24-05-2014 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ TOY ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΣΟ Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κ .ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΟΦΙΑ ΚΑΚΑΡΟΝΗ,ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΤΑΡΤΖΙΔΗΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΟΣΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.