ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Εταιρεία ενοικιάσεως πήρε πίσω τα αυτοκίνητα των παικτών του Ηρακλή επειδή ήταν απλήρωτα!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στον Ηρακλή! Την Παρασκευή, παραμονές του αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου, η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων που τροφοδοτεί με αυτοκίνητα τους κυανόλευκους πήγε στη Μίκρα και πήρε επτά αυτοκίνητα που είχε δώσει, διότι δεν πληρώθηκαν.
Όπως γράφει το iraklis 1908.gr, η ΠΑΕ  είχε συμφωνία με εταιρία ενοικιάσεων για επτά αυτοκίνητα για τους ποδοσφαιριστές  της ομάδας. Φυσικά  δεν μπορούσαν να τα πληρώσουν  και έτσι η εταιρία που συνεργάζονταν πήγε το πρωί στην προπόνηση της ομάδας και πήρε όλα τα αυτοκίνητα των παικτών.


 Οι κυανόλευκοι δεν μπορούσαν να φύγουν από την Μίκρα αλλά και στην συνέχεια να μεταβούν στο ξενοδοχείο όπου θα συγκεντρώνονταν.
Το βάρος  φυσικά πέφτει στην διοίκηση (ποια… διοίκηση), αλλά και η συγκεκριμένη εταιρία θα μπορούσε να το πράξει αυτό μετά τον αγωνα  και όχι παραμονές  του «τελικού». Θα πει κάνεις αυτό έχει καμία σημασία. Η απάντηση είναι ότι όλα παίζουν ρόλο στην ψυχολογία των παικτών αλλά πολύ περισσότερο στην καθημερινότητα τους.

http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου