ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

"Για Football League με 16 ομάδες κάνει λόγο ο Μποροβήλος"

Για Football League με 16 ομάδες κάνει λόγο ο Μποροβήλος
Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και της Super League, Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στο αίτημα του Άρη για διεξαγωγή μπαράζ και στην αναδιάρθρωση της Football League.
Μεταξύ άλλων, ο Μποροβήλος είπε στο Ράδιο Μετρόπολις:

Συνέντευξη ΣΟΚ!:"Ναι, μου είπαν να χάσουμε 3-0"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας και νυν του Άρη Αλέξης Καλογέρης επιβεβαίωσε πλήρως την κατάθεσή του στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη.

Προπονητικό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ

Με στόχο την επίσημη λειτουργία του προπονητικού της κέντρου στην Αθήνα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνει camp επιλογών στις 14 Ιουνίου σε συνεργασία με την συνεργαζόμενη ακαδημία ΠΑΟΚ Academy Cosmos Club στον Κολωνό.

" Τι αλλάζει η ΕΠΟ για την Γ΄Εθνική"

     Τρία χρόνια στη Γ΄Ενική ή τοπικό πρωτάθλημα εφόσον θελήσει να αλλάξει ΑΦΜ θα είναι οι μόνες επιλογές όσων ομάδων επιθυμούν από το τέλος της επόμενης σεζόν (2015/16) να υποβιβαστούν οικειοθελώς στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα προκειμένου να διαγράψουν τις οφειλές τους.
     Αναλυτικά το ρεπορτάζ του soccerplus.gr:
     Φραγμό στις περιπτώσεις τύπου ΑΕΚ, Αρη και άλλων ομάδων που από το 2013 όταν ενοποιήθηκε η Γ΄ με την Δ΄ Εθνική και έγιναν ερασιτεχνική κατηγορία, επιλέγουν κάνοντας χρήση του νόμου και των κανονισμών να αγωνίζονται σε αυτήν ώστε να σβήσουν τις οφειλές τους και να έχουν την δυνατότητα επιστροφής στην Super League μέσα σε δυο χρόνια, ετοιμάζεται να βάλει η ΕΠΟ.