ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

"Για Football League με 16 ομάδες κάνει λόγο ο Μποροβήλος"

Για Football League με 16 ομάδες κάνει λόγο ο Μποροβήλος
Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και της Super League, Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στο αίτημα του Άρη για διεξαγωγή μπαράζ και στην αναδιάρθρωση της Football League.
Μεταξύ άλλων, ο Μποροβήλος είπε στο Ράδιο Μετρόπολις:


Για το ποιον θεωρεί ο ίδιος ιδανικό αριθμό ομάδων στη Super League: «Μεταβατικά θα πάμε στις 16 που είναι σίγουρα καλύτερος από τις 18. Από εκεί και πέρα θα συζητήσουμε με ποιες προϋποθέσεις θα πάμε παρακάτω. Είναι ένα αντικείμενο που πρέπει να δουλευτεί συλλογικά και να δούμε, επίσης, με ποιον τρόπο θα διεξάγεται ένα τέτοιο πρωτάθλημα. 
Επειδή με ρωτάτε για την προσωπική μου άποψη, γνώμη μου είναι να πάμε αρχικά με 14 και βλέπουμε. Να δούμε στην πράξη πως θα είναι ένα τέτοιο πρωτάθλημα και αν θα προσελκύει το ενδιαφέρον φιλάθλων και χορηγών».

Για την συζητούμενη μείωση των ομάδων στην Football League: «Τα δύο πρωταθλήματα είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Κατά την προσωπική που άποψη δεν μπορεί η Footbal lLeagueνα διεξάγεται με δύο ομίλους έχοντας 30 ή 40 ομάδες. Ένα τέτοιο πρωτάθλημα γεννά παθογένειες. Ένα πρωτάθλημα με 16 ομάδες σε πρώτη φάση θα μπορούσε να κινηθεί σε σωστά πλαίσια».

Για το αίτημα του Άρη: «Πέρα από αυτά που είπαμε σημαντικό ρόλο παίζουν οι κανονισμοί τους οποίους δεν μπορεί κανείς να τους ερμηνεύει και να τους εφαρμόζει κατά το δοκούν. Θα μας πει η νομική υπηρεσία προκειμένου να μην παρεκκλίνουμε από αυτό που είναι νομικά δίκαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου