ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

"9 χώρες που δεν έχουν ούτε ένα βουνό!"


perierga.gr - 9 χώρες χωρίς ούτε ένα βουνό στον... ορίζοντα!    Νομίζω ότι είναι αρκετά σπάνιο για όσες χώρες δεν έχουν ούτε ένα βουνό στον ορίζοντα όχι μόνο από την επίπεδη μορφολογία του εδάφους που υπάρχει από άκρη σε άκρη και την απουσία μεγάλων δασών και χιονισμένων βουνοκορφών αλλά και από το γεγονός ότι οι κάτοικοι θα πρέπει να αγνοούν κάθε χειμερινό άθλημα, την ορειβασία και την αναρρίχηση αλλά και τη χαρά που δίνει μια απλή πεζοπορία στα ορεινά μονοπάτια! 
    Ή καλύτερα, για να τα κάνουν όλα αυτά θα πρέπει να πάνε στο εξωτερικό!  Στη λίστα που ακολουθεί θα δείτε ποιες είναι οι 9 γνωστές χώρες ανά τον κόσμο που στερούνται οροσειρών, ώστε να τις αποκλείσετε διά παντός από τις χειμερινές εξορμήσεις σας…

ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Ο Χρήστος Πάχτας στο περιθώριο της χθεσινής δημοτικής συνεδρίασης και απαντώντας στις ερωτήσεις των 25 ανέργων γεωτρυπανιστών, που έδωσαν το παρόν στη συνεδρίαση, σ' ότι αφορά το επαγγελματικό τους μέλλον, αναφέρθηκε στα δυο σενάρια που θα επικρατήσουν στο δήμο, κατά τη γνώμη του, την επόμενη μέρα των εκλογών. 
    Σενάρια που αφορούν τη συνέχιση ή μη της μεταλλευτικής επένδυσης στη ΒΑ Χαλκιδική.
    Όπως τόνισε ο κ. Πάχτας οι προσεχείς εκλογείς του Μαΐου θα είναι οι τελευταίες που θα έχουν αυτό το διακύβευμα, καθώς όλες οι φοβίες και οι αιτιάσεις που έχουν καλλιεργήσει οι πολέμιοι της μεταλλευτικής αναμένεται να απαντηθούν μέσα στην προσεχή 5ετία, που χρονικά θα συμπίπτει με την ολοκλήρωση της θητείας της νέας δημοτικής αρχής.
Δείτε τι είπε ο νυν δήμαρχος Αριστοτέλη στο βίντεο που ακολουθεί.

Το μυστικό στα κατεψυγμένα κοτόπουλα που καταναλώνουμε!!!

Ηνωμένο Βασίλειο.
    Κατεψυγμένα κοτόπουλα από σφαγεία της Βραζιλίας, με 20% νερό στο κρέας τους, και προσθετικά για να φαίνονται πιο χυμώδη, πωλούνται σε μεγάλες αλυσίδες των σούπερ μάρκετ.
Η πώληση γίνεται νομότυπα, αφού στην ταμπέλα του προϊόντος αναγράφεται η περιεκτικότητα του, σε νερό. 
    Το νομικό ερώτημα είναι εάν πρόκειται για νωπό κρέας πουλερικών ή προϊόν ( παρασκεύασμα) κρέατος μετά από αυτή τη μεταποίηση –με προσθήκη νερού και χημικών προσθετικών.

Στη Θεσσαλονίκη ο Ουντότζι! Επιστρέφει στον Άρη;


Ο Άρης κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να πείσει τον Σαλόζε Ουντότζι να επιστρέψει στην ομάδα....