ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

"Formula 1: Το τρακάρισμα του Σουμάχερ (video)"

Formula 1: Το τρακάρισμα του Σουμάχερ (video) | onsports.gr

Ο Μίκαελ Σουμάχερ προκάλεσε άλλο ένα ατύχημα τη φετινή σεζόν στη Formula 1 και έδειξε ότι αυτό μπορεί να συμβεί και στις… καλύτερες οικογένειες, αφού οι μεγάλες οδηγικές ικανότητές του δεν αμφισβητούνται.

"ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ"(video)

Μίλησε για θανάτους παιδιών... και τον χειρόκροτησαν!

Ο ιδρυτής του «παρατηρητηρίου γερμανικών συμφερόντων» διατύπωσε αυτή τη φράση – σοκ, απευθυνόμενος σε ομοτράπεζους και ομοϊδεάτες του της διανομαρχιακής επιτροπής Έβρου - Ροδόπης κατά των μεταλλείων, στο περιθώριο της «επιθεώρησης» που έκανε την προπερασμένη Κυριακή στην περιοχή.

Τη φράση αυτή και πολλές άλλες, «οικολογικών» αντιλήψεων και προθέσεων, μπορεί να τις δει και να τις ακούσει κάποιος σε σχετικό βίντεο διάρκειας 11 λεπτών, που έχει ανεβεί ήδη στον ιστότοπο omnia tv.
Μπαίνουμε στη διαδικασία να αναπαράξουμε τόσο το βίντεο, όσο και να αναλύσουμε διεξοδικά τα όσα ακούστηκαν, για να απευθύνουμε ύστατη έκκληση στην πολιτεία και την κοινωνία, τόσο της Χαλκιδικής, όσο και άλλων περιοχών, να βάλουν φραγμό στις εγκληματικές προθέσεις αυτού του «οικολογικού» προτύπου. 

ΣΤΡΑΤΩΝΙΣΙΟΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ... ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ..." ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ... ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ...!

Το μόνο που το ενοχλεί..., είναι όταν σας βλέπει έτσι!
Η γεμάτη παραλίας σας, το... αρρωσταίνει!
Τα μάθατε τα νέα; 

Το «παρατηρητήριο γερμανικών συμφερόντων» μέσω νέας και κυρίως «φιλικής» ανάρτησης προς το Στρατώνι και τους κατοίκους του, αναρωτιέται με ισχυρές δόσεις παραπόνου, γιατί η  στάση και η δράση του εκλαμβάνεται ως εχθρική από τους Στρατωνίσιους...

Γιατί τέτοια συμπεριφορά απέναντι στο «παρατηρητήριο...»  φίλοι Στρατωνίσιοι; 

Έτσι αντιμετωπίζουν εκείνους, που πριν μπει καν το καλοκαίρι, καθ’ όλη τη διάρκεια του, ακόμη και τώρα στα τελειώματα του, έ(γ)ραψαν ολόκληρα σεντόνια-αφιερώματα για το πόσο «βρώμικη» και «ακατάλληλη» είναι η παραλία σας, τόσο για εσάς τους ίδιους όσο και για τους καλοκαιρινούς επισκέπτες σας;

"Νέος υποψήφιος για την Ι.Μ. Ιερισσού στον Αρχιεπίσκοπο "


riganas

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, επισκέφθηκε την Δευτέρα, 24 Σέπτεμβριου 2012 ένας ακόμη υποψήφιος.

Μπάσκετ:"Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής Εφήβων Β' ΟΜΙΛΟΣ"