ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Απίστευτη δήλωση για γέλια και για κλάματα:"Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας"

Υιός Δώνης: Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας


Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός, είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, εξέφρασε ο Χρήστος Δώνης, μιλώντας στους απεσταλμένους του Τύπου στην Ολλανδία.

"Κρυφός παράδεισος με καταρράκτες στο δάσος της Βαρβάρας"

011 varavara
    Η συμφωνία της φύσης περιλαμβάνει δύο απίθανους καταρράκτες και ολοκληρώνεται με τους ίταμους, τα σκλήθρα, τις φλαμουριές, τις οξιές, τις άγριες φουντουκιές που φυτρώνουν ολόγυρα, ενώ τα βράχια με τα έντονα χρώματα σχηματίζουν ένα είδος πύλης στα ψηλά.
     Τόσο η τοποθεσία οσο και η αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης και επαφής με το φυσικό στοιχείο σε κάνουν να νομίζεις ότι ανακάλυψες ένα κομμάτι του επι γης παραδείσου.

Τι θα συμβεί αν βάλεις 500 λαστιχάκια σε ένα καρπούζι; (Video)

     Μια παρέα Κορεατών αποφάσισε πως έφτασε πια η στιγμή να δώσει η ανθρωπότητα μια απάντηση σε ένα ακόμη βασανιστικό ερώτημα: 
     Τι θα συμβεί αν βάλεις μερικές εκατοντάδες λαστιχάκια σε ένα καρπούζι; Σημείωση: Μη το δοκιμάσετε στο σπίτι. Εκτός του ότι μετά θα πρέπει να καθαρίζετε, κρίμα και το καρπούζι…


"Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ μέχρι και 6/7"



Ενημερωθείτε καθημερινά για τις Μεταγραφές ΠΑΟΚ 2013-2014. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α.

"Οι μεταγραφές του ΑΡΗ μέχρι και 6/7"


Ενημερωθείτε για τις Μεταγραφές Άρη 2013-2014. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α.

Υπεγράφη και ξεκινά η παράκαμψη Αρναίας, ανάδοχος η ΑΚΜΗ ΑΤΕ

Χαλκιδική: Υπεγράφη και ξεκινά η παράκαμψη Αρναίας, ανάδοχος η ΑΚΜΗ ΑΤΕ     Ένα σπουδαίο οδικό έργο, αυτό της «Παράκαμψης Αρναίας» στη Χαλκιδική, προϋπολογισμού 25.300.000 ευρώ είναι πλέον σε φάση υλοποίησης. 
    Το έργο που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ «Μακεδονίας- Θράκης 2007- 2013» δημοπρατήθηκε ακριβώς ένα χρόνο πριν  και χρειάστηκαν 
11 μήνες, μέχρι τις 20 Ιουνίου 2013 για να "πέσουν" οι υπογραφές για την κατασκευή του.

"Απίστευτα αυτογκόλ" (vid)


VIDEO: Σκοράρουν σε λάθος εστία!Πολλές φορές η μπάλα ξεγελάει τους ποδοσφαιριστές και δεν καταλήγει εκεί...
που οι ίδιοι θέλουν. Βέβαια, όταν αυτή καταλήγει σε λάθος εστία προσφέρει γέλιο στους θεατές αλλά  και στους ίδιους τους παίκτες…
Απολαύστε ένα βίντεο με 10 από τα πιο αστεία αυτογκόλ: