ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

8 Τροφές, που "απαγορεύετε" να μπουν στην κατάψυξη.


Η κατάψυξη δεν διατηρεί πάντα αναλλοίωτα και φρέσκα όλα τα προϊόντα, με αποτέλεσμα, κάποιες φορές και τα χρήματα μας να... έχουμε ξοδέψει άσκοπα και τις τροφές να πετάμε στο τέλος.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και σίγουρα οι εποχές της αφθονίας έχουν παρέλθει. Η άσκοπη υπερκατανάλωση, έχει ευτυχώς εγκαταλειφθεί προ πολλού. Πλέον ψωνίζουμε και μαγειρεύουμε με μέτρο, ενώ είμαστε περισσότερο προσεκτικοί με τις ποσότητες τροφίμων που προμηθευόμαστε. Αποκτάμε δηλαδή σταδιακά και κάποιες καλές συνήθειες.

Πρόεδρε:"Μη δώσεις ούτε μισό εισιτήριο στον Άρη"




Στο αίτημα της ΠΑΕ Άρης για την χορήγηση περίπου 5.000 εισιτηρίων προς την αντίστοιχη της "Βασίλισσας του Βορρά" οι οργανωμένοι οπαδοί της Βέροιας εξέφρασαν την αντίθεση τους και ζήτησαν από τον Γιάννη Αρβανιτίδη για το καλό της ομάδας να μην δώσει ούτε... μισό εισιτήριο στους "κιτρινόμαυρους".
Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Βέροιας:

Σε μπελάδες ο Άρης! Κινδυνεύει με αφαίρεση δύο βαθμών!

Σε μπελάδες ο Άρης! Κινδυνεύει με αφαίρεση δύο βαθμών!

Η καταγγελία του νομικού Νίκου Πετράτου στον ΕΣΑΚΕ έχει βάλει σε μπελάδες την ΚΑΕ Άρης, η οποία κινδινεύει άμεσα με αφαίρεση δύο βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα. Η καταγγελία που έγινε στον ΕΣΑΚΕ αφορά στο άρθρο 69 παράγραφος 3 του πειθαρχικού κανονισμού...

"Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής:Αλλαγή ώρας έναρξης αγώνων"



Η Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής εξέδωσε την ακόλουθη 

ανακοίνωση.....

Στιλό για τρισδιάστατες δημιουργίες! Καινοτομία χωρίς προηγούμενο (video)


Ένα νέο στυλό ήρθε να αλλάξει τα καθιερωμένα αφού σε τίποτα δεν θυμίζει τα συνηθισμένα στυλό.


Το 3Doudler μπορεί να φτιάξει τρισδιάστατες δημιουργίες απλά και μόνο ζωγραφίζοντάς τες. Φυσικά το πρωτότυπο στυλό δεν έχει μελάνι αλλά ένα είδος πλαστικού σύρματος.

Όσοι θέλουν να το αποκτήσουν θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος του χρόνου που θα βγει στην αγορά και όταν αυτό συμβεί να διαθέσουν 36 ευρώ.

Τον Μάιο ο Άρης τιμά τον Νίκο Γκάλη

Τον Μάιο ο Άρης τιμά τον Νίκο Γκάλη

Τον ερχόμενο Μάιο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση προς τιμήν του μεγάλου αστέρα του μπάσκετ...

Κορυφαία καλάθια σε slow motion! (video)


Απολαύστε καρέ καρέ τα εντυπωσιακά καρφώματα του Terrence Ross... 

Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι λιποθύμησαν όταν βρήκαν «το βιβλίο των νεκρών» (pics)



Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι για τα τελευταία κομμάτια από το περίφημο «rw nw prt m hrw» του 1420 πΧ που ανακάλυψαν τυχαία σε ένα μουσείο του Κουΐνσλαντ. Το έψαχναν μανιωδώς έναν εδώ και έναν αιώνα γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα λύσουν το μυστήριο της μετά θάνατον ζωής... 

Εορτή του Μητροπολίτη Ιερισσού κ.κ.Θεόκλητου - Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός (βίντεο - φώτο)


Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας, χοροστατούν τος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμεριου κ.κ.Θεόκλητου πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου Αρναίας.

"Δήμος Αριστοτέλη:ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 "

 Να είμαστε όλοι εκεί!