ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πρόεδρε:"Μη δώσεις ούτε μισό εισιτήριο στον Άρη"




Στο αίτημα της ΠΑΕ Άρης για την χορήγηση περίπου 5.000 εισιτηρίων προς την αντίστοιχη της "Βασίλισσας του Βορρά" οι οργανωμένοι οπαδοί της Βέροιας εξέφρασαν την αντίθεση τους και ζήτησαν από τον Γιάννη Αρβανιτίδη για το καλό της ομάδας να μην δώσει ούτε... μισό εισιτήριο στους "κιτρινόμαυρους".
Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Βέροιας:


"Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, το παιχνίδι μεταξύ ΒΕΡΟΙΑΣ - Άρη έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Πρόταση μας προς την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, έχοντας διαβάσει και το αλαζονικό αίτημα της ΠΑΕ Άρης όπου ζητεί 5.000 εισιτήρια είναι όχι μόνο να απορρίψει το αίτημα τους αυτό, αλλά να μην χορηγηθεί ούτε μισό εισιτήριο.
Ο πρόεδρος της ομάδος πρέπει να θέσει το «αίσθημα» πάνω από το οικονομικό συμφέρον. Θα είναι ολέθριο το λάθος να δοθούν τόσα πολλά εισιτήρια στον αντίπαλο, καθώς και υλικές ζημιές μπορεί να προκαλέσει αλλά και βαθμολογικές. Από την άλλη πλευρά ο Βεροιώτης φίλαθλος καλείται να δώσει δυναμικό παρόν στο γήπεδο, να το γεμίσει και να σπρώξει την ομάδα σε ένα τρίποντο σωτηρίας!
Δε σ’ αφήσαμε μόνη σου ποτέ! FORZA ΒΕΡΟΙΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου