ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

"Πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο beach bar Παράγκα στην Νικήτη"(+video)


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την συναυλία 
του Μιχάλη Χατζηγιάννη  στο beach bar "Παράγκα" 
μπροστά σε 3.500 fans.

"Facebook: το 8,7% των λογαριασμών είναι πλαστοί"

"WRC: Θριάμβευσε ο Λεμπ στη Φινλανδία"



WRC: Νικητής ο Λεμπ στην Φινλανδία

Ο Σεμπάστιαν Λεμπ ήταν ο νικητής του 8ου αγώνα
 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι στην Φινλανδία. 

"ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ..."

Αν οι εικονοζόμενοι ήρθαν για να "προστατεύσουν" το δάσος
των Σκουριών, τότε γιατί το καίνε;;;

Σ' αυτό το συμπέρασμα συγκλίνουν, όλες οι πληροφορίες μας από τον κλεφτοπόλεμο,  που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Χονδρό Δέντρο μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και των γνωστών-"αγνώστων" εξτρεμιστικών στοιχείων, που παρείσφρησαν μέσα στους ειρηνικούς και φιλοοικολογικούς, κατά τα άλλα διαδηλωτές, εναντίον της επένδυσης χρυσού στο Δήμο μας.

Ήδη έχουμε δύο (2) τραυματίες αστυνομικούς. Ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από μπουλόνι που εκτοξεύτηκε από  σφεντόνα και ο δεύτερος έχει υποστεί εγκαύματα από κάψιμο. 

Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν, πως οι  εκτός  Χαλκιδικής "δεντροφυτευτές" ήρθαν οργανωμένοι για πολεμική αναμέτρηση με τις αστυνομικές δυνάμεις.  Ηρθαν για να καταστρέψουν και να τρομοκρατήσουν.

"ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ......"

Οι συγκεντρωμένοι "ακτιβιστές",
λίγο πρίν την έναρξη του "φεστιβάλ βίας και φωτιάς" ...

Δυστυχώς και πάλι η επαρχιακή οδός Μ. Παναγίας - Παλαιοχωρίου, στο ύψος του Χονδρού Δέντρου, θυμίζει εμπόλεμη ζώνη από γνωστούς... και "άγνωστους" προστάτες της ΒΑ Χαλκιδικής. 

Πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν πως έχουμε συμπλοκές των συγκεντρωμένων διαδηλωτών με αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν την πρόσβαση τους προς το δασικό δρόμο που οδηγεί στις Σκουριές.

 Οι  ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, πως νωρίτερα εκτός από  τη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις, είχαμε  πυρπόληση οχημάτων της αστυνομίας και μικρής έκτασης πυρκαγιά στο σημείο, έπειτα από ρίψη βόμβας μολότοφ, που σαν στόχο είχε τους αστυνομικούς!!!

Κούδας: «Μπράβο στον Δώνη που στηρίζει τους νέους»

Κούδας: «Μπράβο στον Δώνη που στηρίζει τους νέους»

Για την επιλογή του Γιώργου Δώνη να δώσει τη φανέλα με το νούμερο 10 στον Δημήτρη Πέλκα μίλησε ο Γιώργος Κούδας, δίνοντας παράλληλα τα εύσημα στον Έλληνα τεχνικό που στηρίζει τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ.