ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Γάτα «βραχυκυκλώνει» από μπαλόνι με στατικό ηλεκτρισμό που κολλάει πάνω της (Video)

Γάτα «βραχυκυκλώνει» από μπαλόνι με στατικό ηλεκτρισμό που κολλάει πάνω της

Γεμάτο αμηχανία, το χαριτωμένο κατοικίδιο προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει…

Τι κάνει το τσίμπημα του κουνουπιού μέσα στο σώμα μας (Video)

Τσίμπημα κουνουπιούΑυτό που κάνει ο καλοκαιρινός εφιάλτης που ονομάζουμε κουνούπι μέσα στο δέρμα μας, ίσως δεν είναι ακριβώς όπως το είχατε φανταστεί.
Η «προβοσκίδα» του ενοχλητικού εντόμου δεν είναι τόσο ίσια σαν βελόνα όσο φαίνεται με γυμνό μάτι. Στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά ευλύγιστη, εύκαμπτη και διαιρούμενη καθώς τρυπάει τα δερματικά κύτταρα ψάχνοντας για τροφή.
Στο πρώτο βίντεο, βλέπουμε την προβοσκίδα ενός κουνουπιού να διαπερνά και να σπρώχνει τα κύτταρα του δέρματος ενός (αναισθητοποιημένου) ποντικιού αναζητώντας για ένα αγγείο προκειμένου να ρουφήξει αίμα.

Παλιό λεωφορείο μετατράπηκε σε πολυτελές σπίτι (photo)

Παλιό λεωφορείο μετατράπηκε σε πολυτελές σπίτι (7)Δύο γυναίκες από το Ισραήλ, οι Tali Shaul και Hagit Morevski, ανακάλυψαν μια πολύ δημιουργική λύση όσον αφορά το στεγαστικό. Μετέτρεψαν ένα παροπλισμένο λεωφορείο, το οποίο αγόρασαν από την δημόσια εταιρεία μεταφορών του Ισραήλ, σε ένα πολυτελές σπίτι. Δείτε την εντυπωσιακή μετατροπή!





Val Kilmer: Η ολοκληρωτική μεταμόρφωση που τον έκανε αγνώριστο (photo)

Ολοκληρωτική μεταμόρφωση του Val Kilmer τον έκανε αγνώριστο (2)Δείτε βήμα βήμα την εντυπωσιακή μεταμόρφωση του ηθοποιού Val Kilmer σε έναν ρεαλιστικό Mark Twain, για τις ανάγκες του θεατρικού «Citizen Twain» το οποίο έγραψε, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο ίδιος.







Επικό κυνηγητό με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα (Video)

Επικό κυνηγητό με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα

Απίστευτη σκηνή δράσης που δεν έχει τίποτα 
να ζηλέψει από ταινίες του Hollywood.

Οι 10 πιο γνωστές κατά λάθος… εφευρέσεις

Πατατάκια

«Κάποιες φορές είναι καλύτερο να είσαι τυχερός παρά τακτικός», λέει ένα αμερικανικό γνωμικό. Η απόδειξή του βρίσκεται σε εκατοντάδες εφευρέσεις και ανακαλύψεις που έγιναν από τύχη ή… κατά λάθος και έχουν μπει στην καθημερινότητά μας.
Μερικές από τις 10 πιο γνωστές είναι το Βιάγκρα στη φαρμακολογία, ο φούρνος μικροκυμάτων στη μηχανική και η ζαχαρίνη στη διατροφολογία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Αυτοκίνητο transformer μετατρέπεται σε ελικόπτερο (Βίντεο)


Η ολλανδική εταιρεία PAL-V Europe NV έχει ολοκληρώσει ήδη τις δοκιμαστικές πτήσεις του PAL-V (Personal Air and Land Vehicle), το οποίο αποτελεί τη δική της πρόταση στο χώρο των ιπτάμενων αυτοκινήτων. Πρόκειται για ένα όχημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως αυτοκίνητο, όσο και ως ελικόπτερο. Η εμβέλεια πτήσεως του είναι μεταξύ 350 και 500 χιλιομέτρων, αναλόγως με τον τύπο, το φορτίο και τις συνθήκες του ανέμου.

"Super League:1η Αγωνιστική"

Αποτελέσματα και Βαθμολογία 1ης αγωνιστικής