ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Βρετανοί επιστήμονες εξηγούν το μυστικό της τεχνολογίας αναγνώρισης κίνησης! (Video)


Μια τεχνολογία που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια περίπου το 2008,όταν και έγινε ευρύτερα γνωστή κυρίως από το Kinect...

Απίστευτο πέναλτι-"φάντασμα" σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος! (video)

Λίντο και Ζαρός αναμετρήθηκαν για το τοπικό πρωτάθλημα του Ηρακλείου ( Α' ΕΠΣΗ), ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 0-2 όμως ο «άρχοντας» του αγώνα συνέλαβε σε αυτό, καταλογίζοντας ένα απίστευτο πέναλτι υπέρ της ομάδας του Ζαρού.
Ο διαιτητής όχι μόνο σφύριξε το ανύπαρκτο πέναλτι, αλλά απέβαλε και τον ποδοσφαιριστή του Λίντου με απ'ευθείας κόκκινη κάρτα.
Δείτε την απίστευτη φάση στο 00:23' του βίντεο:

Απίστευτο βίντεο:Πύθωνας βγάζει από μέσα του ολόκληρο... σκύλο!

    Σε ένα δρόμο της Μπανγκόκ, περαστικοί παρακολουθούσαν φίδι που είχε καταπιεί ένα σκύλο και τράβηξαν το βίντεο που έχουν παρακλουθήσει πολλοί ανά τον κόσμο. 
    Πρόκειται για ένα σοκαριστικό θέαμα. Ένας τεράστιος πύθωνας είχε καταπιεί ένα σκύλο, αλλά επειδή το μέγεθος του σκύλου ήταν μεγαλύτερο από αυτό που μπορούσε να διαχειριστεί ο πύθωνας, αναγκάστηκε να βγάλει το κουφάρι έξω πριν τον χωνέψει με σκοπό να μειώσει μέσα του το βάρος, που το είχε καταστήσει σε ακινησία.
Δείτε το βίντεο: 

Πολλά περιμένουν στη Σέλτικ από τον Σαμαρά απέναντι στη Μπαρτσελόνα

    Καθοριστική θα είναι για την Σέλτικ η παρουσία του Γιώργου Σαμαρά στον αποψινό αγώνα με την Μπαρτσελονά για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, όπως δήλωσε ο προπονητής της σκωτσέζικης ομάδας, Νιλ Λένον. 
    Ο διεθνής επιθετικός μπορεί να κρίνει ευρωπαϊκά ματς για την Σέλτικ, όπως είπε ο Λένον που τόνισε ότι για να πάρει η ομάδα του κάτι από την αναμέτρηση με τους Καταλανούς πρέπει ο 28χρονος να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι. 
    «Έχει μεγάλη επιρροή σε τέτοια ευρωπαϊκά παιχνίδια. 


Ο άνθρωπος με τα χέρια – σφυριά (Video)

Ο άνθρωπος με τα χέρια - σφυριά

Ο Ουκρανός Denis Pakhomov, μας παρουσιάζει την εντυπωσιακή του ικανότητα 
να καρφώνει με τα χέρια.

Προσγείωση που κόβει την ανάσα στο αεροδρόμιο της Σκιάθου (Video)

Προσγείωση που κόβει την ανάσα στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

Μπορεί το αεροδρόμιο του St. Maarten να αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες ως το πιο «επικίνδυνο» αεροδρόμιο στον κόσμο, όμως σύντομα θα διαπιστώσετε πως το αεροδρόμιο της Σκιάθου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον διάσημο προορισμό της Καραϊβικής.