ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

"Πρόσκληση: ΡΑΝΤΕΒΟΥ bar"


"Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα της Κ15 του ΑΠΟΛΛΩΝΑ"


Play-off

"Τι λέει η Τροχαία για τα αίτια του δυστυχήματος με τον Παντελή Παντελίδη"


Λουλούδια και συγκινητικά μηνύματα αφήνουν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη στο σημείο του μοιραίου δυστυχήματος που του στέρησε τη ζωή χθες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο τραγουδιστής να μην φορούσε ζώνη ασφαλείας, γι' αυτό και θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA. Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι ο ίδιος δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, διότι αν αυτό είχε συμβεί το ΙΧ θα είχε βρεθεί κάτω από τη γέφυρα στην οποία εκινείτο, αφού τα κάγκελα δεν θα μπορούσαν να το συγκρατήσουν.

Ξύλο" στον τελικό της ΕΠΣ Δωδεκανήσου (video)

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού του κυπέλλου ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ιάλυσου απέναντι στον Διαγόρα με 6-5 στα πέναλτι.
Συγκεκριμένα οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων κινδύνευσε η σωματική ακεραιότητα και ποδοσφαιριστών, όταν μερίδα οπαδών του Διαγόρα κινήθηκαν στην θύρα που βρίσκονταν οι αντίστοιχοι του Ιάλυσου.
Δείτε τα βίντεο του news12.gr:

"Αναγγελία αγώνα μπάσκετ"


18η Αγωνιστική

"Η ΦΩΤΟ που ανέβασε ο Νίκος Κυζερίδης για τον Παντελή Παντελίδη"

Ο Νίκος Κυζερίδης που περνά μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει κι αυτός με τον τρόπο του τα συλλυπητήριά του στον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη.
Κοινοποιώντας μια από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ο παλαίμαχος άσος του Άρη έγραψε μέσω "καλό παράδεισο".
Δείτε τη φωτογραφία:

Και ο Βιερίνια για Παντελίδη (pic)

VIEIRINIA

Ο άδικος χαμός του Παντελή Παντελίδη δεν άφησε ασυγκίνητο τον Αντελίνο Βιειρίνια.

O ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

 
Νέα στοιχεία το ατύχημα του Παντελή Παντελίδη . Ο πραγματογνώμας δήλωσε ότι δεν έτρεχε υπερβολικά το όχημα . Δείτε το βίντεο με τις λεπτομέρειες του ατυχήματος . 

"Το πρόγραμμα των ομάδων μπάσκετ του νομού μας στις Εθνικές κατηγορίες" 20-21/02


Έναν εντός κι τρεις εκτός για τις ομάδες μας.

"Αναγγελία αγώνα βόλεϊ γυναικών"