ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

"Τι λέει η Τροχαία για τα αίτια του δυστυχήματος με τον Παντελή Παντελίδη"


Λουλούδια και συγκινητικά μηνύματα αφήνουν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη στο σημείο του μοιραίου δυστυχήματος που του στέρησε τη ζωή χθες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο τραγουδιστής να μην φορούσε ζώνη ασφαλείας, γι' αυτό και θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA. Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι ο ίδιος δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, διότι αν αυτό είχε συμβεί το ΙΧ θα είχε βρεθεί κάτω από τη γέφυρα στην οποία εκινείτο, αφού τα κάγκελα δεν θα μπορούσαν να το συγκρατήσουν.

Τα εξεταζόμενα ενδεχόμενα αφορούν στο ότι μπορεί να χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την πρωινή υγρασία, είτε να εμφανίστηκε κάποιο ζώο το οποίο ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει.
Το πρωί στο σημείο έσπευσε και εμπειρογνώμονας ώστε να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος. "Βλέπουμε μια εναγώνια προσπάθεια του οδηγού να φέρνει το όχημα με τη δεξιά του πλευρά εφαπτόμενη πάνω στο τσιμεντένιο ρείθρο, σαν να ήθελε να αποφύγει κάτι. Αυτό είναι το πιο παράξενο στην υπόθεση. Αρχική μεγάλη ταχύτητα δεν υπήρξε. Αυτές οι βλάβες και ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού θα μπορούσαν να επέλθουν και με 70 χλμ/ώρα. Δεν πιστεύω ότι η ταχύτητά του ήταν ανωτέρα των 90 χλμ/ώρα", δήλωσε ο Παναγιώτης Μαδιάς.
Στο μεταξύ, εκτός κινδύνου νοσηλεύονται πλέον στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο ΙΧ με τον αδικοχαμένο 33χρονο τραγουδιστή. Η 29χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αφότου χθες υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις σε μηρό και θώρακα, με τους γιατρούς να εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της κατάστασής της. Η δεύτερη επιβάτις που υπέστη κάταγμα στον ώμο είναι επίσης εκτός κινδύνου.
Η σορός του Παντελή Παντελίδη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία το αύριο από τις 10 το πρωί. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 του Σαββάτου στον ίδιο ναό, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Μεταμορφώσεως.

http://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου