ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

"Όλοι οι σκόρερς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μέχρι και την 25η αγωνιστικη"

Δώδεκα παίχτες σκόραραν για τους "πορτοκαλί" 
μέχρι και την 25η αγωνιστική.

Σκουριές: Εικοσι τρεις κλήσεις για λήψη DNA με στόχο το συσχετισμό υποθέσεων

Άρχισαν τα όργανα!

Παρουσία εισαγγελέα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ζήτησε ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή.

Σκόρδας: Ο Άρης παίζει τα 100 του χρόνια με τον ΠΑΟΚ και θα κερδίσει ότι και να γίνει! Δεν υπάρχει επόμενη μέρα αν χάσει

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, μιλώντας για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε σχεδόν σε κάθε ζήτημα που απασχολεί το σύλλογο ενώ παράλληλα τόνισε το πόσο σημαντικό είναι το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο θεωρεί ότι οι "κίτρινοι" θα κερδίσουν.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης":

Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ

sm1435001
Στην Ελλάδα, πολυάριθμα εξωτικά ορυκτά και πετρώματα παραμένουν αναξιοποίητα και εμφανίζουν σοβαρές προοπτικές εκμετάλλευση, χωρίς, βέβαια, αυτό να συνεπάγεται τη μετατροπή της χώρας σε… Ελντοράντο, όπως επισημαίνουν στελέχη του μεταλλευτικού κλάδου. Σε αυτά ανήκουν, μεταξύ άλλων, ο διατομίτης, που αξιοποιείται ως φίλτρο της ζάχαρης και χυμών, ο βολαστονίτης, που χρησιμοποιείται στην κεραμοποιία, και ο βερμικουλίτης, που διαθέτει θερμομονωτικά χαρακτηριστικά.

"Αποτελέσματα & Βαθμολογία Γ' Εθνικής μπάσκετ"

20η Αγωνιστική