ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Επίθεση από χούλιγκαν του Άγιαξ σε οπαδούς της Σέλτικ σε κατάστημα στο Άμστερνταμ (video)

Επεισοδιακά άρχισε η αναμέτρηση του Άγιαξ με τη Σέλτικ για το Champions League. Περίπου 50 χούλιγκαν της ολλανδικής ομάδας, φορώντας κουκούλες και μαύρα μπουφάν, επιτέθηκαν σε παμπ όπου βρίσκονταν εκδρομείς οπαδοί της Σέλτικ.
Οι «φίλαθλοι» του Άγιαξ, που φώναζαν «Amsterdam hooligans», άρχισαν να πολιορκούν την είσοδο του καταστήματος και να πετούν αντικείμενα, όπως δημοσίευσε το sport-fm.gr. Κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την είσοδο, αλλά στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή κι εξαφανίστηκαν σε σοκάκια. Μάλιστα ολλανδικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η αστυνομία προχώρησε σε εννιά συλλήψεις.

Οπαδοί αντίπαλων ομάδων στο ασανσέρ και στη μέση… το θύμα (Video)


Φάρσα: Οπαδοί αντίπαλων ομάδων στο ασανσέρ και στη μέση... το θύμα    Σε αυτή τη φάρσα από μια τηλεοπτική εκπομπή στην Κολομβία, τα ανυποψίαστα θύματα μοιράζονται ένα ασανσέρ με μια ομάδα φανατικών οπαδών μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.           
Κάποια στιγμή το ασανσέρ σταματάει και ανοίγουν οι πόρτες του… αποκαλύπτοντας μια άλλη ομάδα οπαδών από έναν αντίπαλο σύλλογο που περιμένουν να μπουν.
Η συνέχεια επί της οθόνης…

Ώρα αιχμής στο Μπαγκλαντές (Video)

Ώρα αιχμής στο Μπαγκλαντές

Σε αυτό το βίντεο από τον περασμένο Αύγουστο, χιλιάδες Μπαγκλαντεσιανοί γεμίζουν πλοία και τρένα, αφήνοντας την πρωτεύουσα Ντάκα για να επιστρέψουν στα χωριά τους και να γιορτάσουν το Eid al-Fitr, που σηματοδοτεί το τέλος του μουσουλμανικού ιερού μήνα του Ραμαζανιού.