ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

”Παραμυθιάζομαι”| Το πρώτο video clip του Παντελή Παντελίδη είναι επιτέλους εδώ!


Ο Παντελής Παντελίδης χάρισε επιτέλους εικόνα στο ήδη πολυαγαπημένο τραγούδι του ”Παραμυθιάζομαι”.Το ”φαινόμενο” Παντελής Παντελίδης μας παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο video clip. Το κομμάτι που οπτικοποίησε δεν είναι άλλο από το ”Παραμυθιάζομαι”.
Το συγκεκριμένο τραγούδι προκαλεί πανικό όπου κι αν ακουστεί και κάνει τον κόσμο στο TEATRO music hall όπου εμφανίζεται ο καλλιτέχνης, να παραμιλά. Είναι εδώ λοιπόν, κι αποζημιώνει στο έπακρο το κοινό του! Είναι επιτέλους εδώ!
Τη σκηνοθεσία του αισθαντικού video clip ανέλαβε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Συμπρωταγωνίστρια του Παντελή και αύντροφος του – κατά το σενάριο-  η πανέμορφη Νεσχάν Μουλαζίν.

ΠΑΟΚ"Ανακοινώθηκε και επέλεξε το Νο 13"


Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αποτελεί και με την βούλα παίκτη του 

Μετά από τις κουκούλες βγήκαν και τα ''μαχαίρια'' στο ΣΥΡΙΖΑ

«Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου δεν έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ»

Καταδικάζει τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου ο Σκουρλέτης

"ELDORADO: ΕΠΕΝΔΥΕΙ 235 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 2013"



Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Ποσό της τάξης των 310 εκατ. δολαρίων ή 234,8 εκατ. ευρώσχεδιάζει να επενδύσει το 2013 ο καναδικός εξορυκτικός όμιλος Eldorado Gold Corporation που δραστηριοποιείται στην εξόρυξη, επεξεργασία και παραγωγή του ορυκτού πλούτου στη Βόρεια Ελλάδα.

Ωστόσο, το επενδυτικό πρόγραμμα του πολυεθνικού ομίλου-υλοποιείται μέσω της θυγατρικής Ελληνικός Χρυσός- βρίσκεται αντιμέτωπο με αντιδράσεις μερίδας της τοπικής κοινωνίαςστη Β.Α. Χαλκιδική που υποστηρίζει ότι η εξορυκτική δραστηριότητα θα προκαλέσει μη αναστρέψιμη βλάβη στο περιβάλλον.

"ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:ΡΑΝΤΕΒΟΥ bar"

"ΒΟΡΕΙΟΙ" LIVE

"Αναγγελία αγώνα Μπάσκετ:Αγώνας κλειδί η Κυριακάτικη αναμέτρηση"

Τον πιο κρίσιμο αγώνα δίνη την Κυριακή ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ για το πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Χαλκιδικής.