ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΝΑΙΑ:"Κοπή της βασιλόπιτας ΔΗΜ.Τ.Ο. Αριστοτέλη παρουσία Ά.Γεωργιάδη" (photo)


 Mε παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη και του Β.Μοσχόπουλου και των μελών του ΔΗΜ.Τ.Ο  Αριστοτέλη του νομού Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας στην Αρναία στο εξοχικό κέντρο «Ελβετία».

"Το πρόγραμμα μπάσκετ ανδρών Χαλκιδικής" 25/2

Ε.ΚΑ.Σ.Χ.
17η Αγωνιστική

"Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ!"

Αν εξαιρέσουμε τον εξαιρετικά μακρύ πρόλογο (και προφανώς ανούσιο, αλλά χρήσιμο προς antigold κατανάλωση) στην απάντηση της κυβερνητικής βουλεύτριας Κατερίνας Ιγγλέζη προς τον υπεύθυνο της ΔΗ. ΣΥ. σε θέματα ενέργειας, περιβάλλοντος και υποδομών Γιάννη Μανιάτη και δώσουμε λίγη περισσότερη προσοχή στον... επίλογο της τότε γίνεται αντιληπτό ότι τον δικαιώνει εμμέσως, πλην σαφώς, αναφορικά με τα όσα της καταλόγισε στην ομιλία του στην Αρναία την περασμένη Παρασκευή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από τον Δικηγόρο και Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας , Στέλιο Βαλιάνο για τη διαδικασία των ενστάσεων επί των δασικών χαρτών

Μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Χαλκιδική , ανοίγει στις 28/02/2017 το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αντιρρήσεων εναντίον των δασικών χαρτών.

"Αυξήθηκαν οι ξένοι παίκτες στις ελληνικές ομάδες"

Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία παραθέτει η ΕΠΟ αναφορικά με τις μεταγραφές που έκαναν οι επαγγελματικοί σύλλογοι στην Ελλάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η Ελλάδα "κλείδωσε" τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για το 2018-2019!

Αποτέλεσμα εικόνας για σαλκε παοκ  1-1
Οι βαθμοί που κατέκτησαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ απέναντι σε Οσμάνλισπορ και Σάλκε, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό εκπροσώπων χωρών που βρίσκονται πίσω από τη χώρα μας στην κατάταξη της UEFA, ουσιαστικά οριστικοποίησε τα πλασαρίσματα για τη μεθεπόμενη σεζόν.

"Το πρόγραμμα των ομάδων μπάσκετ του νομού μας στις Εθνικές κατηγορίες" 26/2


Όλοι οι εκπρόσωποι του νομού μας αγωνίζονται εντός .