ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Πωλητής αυτοκινήτων που παθαίνει την πλάκα της ζωής του καθώς το αμάξι δοκιμάζει ο....

Μια ωραιότατη φάρσα με την χορηγία της Pepsi MAX...Ο καημένος ο πωλητής!


 Πήγε κι ήρθε! 

Ο Τζεφ Γκόρντον, ο διάσημος οδηγός αγώνων, ,μεταμφιέζεται και πάει για ένα test drive σε μια - κατά το ελληνικό - ''μάντρα αυτοκινήτων''. 


"Μεταλλευτικά Νέα" (Τεύχος 5)

Το μπλόκο στον Αλέξη

Ήττα και αποκλεισμός των Νέων στις καθυστερήσεις


Στις καθυστερήσεις «λύγισε» από την Ισπανία η εθνική Νέων στον δεύτερο της αγώνα για την elite round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Πρέπει να το δείτε!!! Μία ανάσα από το θάνατο (vid)



Εντυπωσιακές περιπτώσεις οδηγών ή πεζών που  έφτασαν μια ανάσα από τον θάνατο αλλά κατάφεραν να τον ξεγελάσουν!

Απολαύστε τα 101 καλύτερα γκολ για φέτος (vid)

 Τη σεζόν που μας πέρασε σημειώθηκαν εκπληκτικά γκολ, με κάποια από αυτά μάλιστα να έχουν ελληνικό χρώμα. 
  Αναφερόμαστε στο γκολ του Ντε Βινσέντι στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα, στο γκολ του Κονέ με τη φανέλα της Μπολόνια, και στο γκολ της ακαδημίας του Α.Ο. Γιάννινα, που έστειλε τους νεαρούς ταλαντούχους μέχρι τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα για να παίξουν φιλικό με τους Καταλανούς.
 Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε τα 101 ωραιότερα τέρματα της φετινής σεζόν, συμπεριλαμβανομένων και των τριών προαναφερθέντων.

Αυξάνει το μπάτζετ για να "χτίσει" τον νέο ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Τα 14 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να φτάσει το μπάτζετ του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξασφάλισε εισιτήριο για τα προκριματικά...

Πήγε να αυτοκτονήσει και ανακάλυψε πως έχει «ανοσία» στην.....ιδού το βίντεο απόδειξη!

   Ένα δέκατο του αμπέρ..(μονάδα μέτρησης της έντασης του ηλεκτρικού ρεύματος) είναι αρκετό για να στείλει τον οποιονδήποτε στον άλλο κόσμο.   Όχι όμως και τον Raj Mohan Nair, ο οποίος μπορεί να δεχτεί 30 φορές μεγαλύτερη ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς να πάθει τίποτα.
   Αυτή του η απίστευτη «ανοσία» στην ηλεκτροπληξία τον έχει κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο. Κι ενώ τίποτα στην εμφάνισή του δεν θυμίζει «υπερήρωα», μόλις τον συνδέσουν με κάποια πηγή ηλεκτρικής ενέργειας, τότε μεταμορφώνεται σε πραγματικό αγωγό ηλεκτρισμού.