ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Συλλήψεις αρχηγών ομάδων για στημένα στη Βουλγαρία

Εννιά συλλήψεις ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας για σκάνδαλο στημένων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα της χώρας, ανάμεσα στις οποίες - μεταξύ άλλων - οι αρχηγοί των ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και Τσέρνο Μόρε.
Ανάμεσα στους εννιά συλληφθέντες είναι ο Αλεξάντερ Τούντσεφ, αρχηγός της ΤΣΚΚΑ Σόφιας και πρωτοπόρου της κατάταξης, ο Μάρτιν Καμπούροφ, αρχηγός της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και ο Κίριλ Κότεφ αρχηγός της Τσέρνο Μόρε, όλοι τους διεθνείς με την εθνική Βουλγαρίας κατά το παρελθόν.

Προγνωστικά στοιχήματος:"Νέες αποδόσεις της Football League 2 14/12"

Προγνωστικά στοιχήματος:"Οι αποδόσεις των αγώνων την Χαλκιδικής"
Οι αποδόσεις των αγώνων του 1ου ομίλου 
της Football League 2.

Κύπελλο:Πανσερραϊκός – Άρης 1-2: Τα γκολ του αγώνα (video)


Πανσερραϊκός – Άρης 1-2: Τα γκολ του αγώνα (video) | onsports.grΔείτε τα γκολ της νίκης του Άρη επί του Πανσερραϊκού, για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, στην αναμέτρηση που διεξήχθη την Τετάρτη (10/12).
Ο Άρης κατάφερε να νικήσει 2-1 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Οι «κίτρινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 9’ προηγήθηκαν με τον Χιντασέλι, ενώ στο 22’ ο Ρένια πέτυχε δεύτερο γκολ για την ομάδα του Πάουλο Κάμπος. Ο Πανσερραϊκός μείωσε στο 65’ με γκολ του Γκόγκα, ενώ είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.
Δείτε τα γκολ στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι 8 ομάδες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Football League 2

Άρης, Καβάλα, Δωτιέας Αγιάς, Τρίκαλα, Λουτράκι, Δόξα Μανωλάδας, Κηφισιά και Εθνικός Περαιώς είναι οι 8 ομάδες που πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου της Γ' Εθνικής.