ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Βαρύτατες οι κατηγορίες για τους χούλιγκανς που τραυμάτισαν βαριά τον φίλαθλο

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Κρήτη για την σύλληψη ενός 32χρονου που φέρεται να είναι το δεύτερο άτομο που προκάλεσε τον σοβαρότατο τραυματισμό του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρόδοτο.
Ο άτυχος φίλαθλος χτυπήθηκε βάναυσα με σιδερογροθιές και λοστούς, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου με πλήρη απώλεια συνειδήσεως και σε βαριά γενική κατάσταση, ενώ είχε εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο 46χρονος μεταφέρθηκε σε μονάδα της Αθήνας, όπου υπεβλήθη σε πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση στο 401 ΣΝ, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τη ζωή του.

Σαν σήμερα: Όταν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε την Αρσεναλ (VIDEO)

Πέρασαν 17 χρόνια από την ημέρα που ο ΠΑΟΚ έβαζε την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ, του Ντένις Μπέργκαμπ, του Νικολά Ανελκά και των άλλων αστεριών με το... ένα πόδι εκτός κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.
Στις 16 Σεπτεμβρίου 1997 στην κατάμεστη Τούμπα ο Κώστας Φρατζέσκος έδωσε στον Δικέφαλο τη νίκη με 1-0 και ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε 14 βράδια αργότερα στο «Χαίμπουρι».
Στο ματς της Τούμπας όλα κρίθηκαν από μια εκπληκτική κάθετη μπαλιά του Αχιλλέα Ζαφειρίου και το άψογο πλασάρισμα του Φρατζέσκου που νίκησε τον Ντέιβιντ Σίμαν γράφοντας το τελικό 1-0.
Δείτε και θυμηθείτε πως ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκείνο το βράδυ της μετέπειτα νταμπλούχου Αγγλίας στο παρακάτω βίντεο:

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΒΥΖΑΝΤΙΟ" (Highlights)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΒΥΖΑΝΤΙΟ 0-2
ΣΤΑΔΙΟ "ΑΠΟΛΛΩΝ"
Football League 2 - 1η αγωνιστική 14-9-14