ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

"Διακοπές στην Ελλάδα του 1966" (video)

50 χρόνια πριν διακοπές στην Ελλάδα

"Μπορεί μια ντοματιά να κάνει 10.000 ντομάτες κάθε εποχή? Κι όμως γίνετε!!"

Μπορεί να μοιάζει με κάτι που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, αλλά αυτή η ντοματιά-χταπόδι είναι απλώς ένα υβρίδιο που αναπτύσσεται από μία μόνο ρίζας, αλλά απλώνεται σε μια μεγάλη πέργκολα και δίνει δεκάδες χιλιάδες ντομάτες κάθε εποχή.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ Δ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ - Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ!!!

Του Αθανασίου Καρίνα
 Μεταλλειολόγου Μηχανικού - Γεωτεχνικού 

Η Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών όρων που διέπουν την υλοποίηση και λειτουργία της επένδυσης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική, έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί σύστημα παρακολούθησης των κρίσιμων περιβαλλοντικών παραμέτρων (ατμοσφαιρικού αέρα και νερών). 

"Τροποποίηση δρομολογίων της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Χαλκιδικής"

Την τροποποίηση στο πρόγραμμα δρομολογίου της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, ανακοίνωση η Γενική  Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.
Ειδικότερα, η Κινητή Αστυνομική Μονάδα θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής, ακολουθώντας στο εξής το παρακάτω δρομολόγιο:

"Εσείς εκεί στο Δήμο Αριστοτέλη ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Καταρρέει το Ιστορικό και διάσιμο Στάδιο Αρναίας"

Ακόμη ένα στολίδι της Αρναίας ''καταρρέει'' στα χέρια μιας Δημοτικής Αρχής που  αποδείχθηκε ανίκανη να διαχειριστεί, να διαφυλάξει, να περιφρουρήσει και να συντηρήσει τα όσα  δημιούργησαν οι προηγούμενοι με τόσο κόπο. 

"Την Πέμπτη 14 Ιουλίου ξεκινά το WE PLAY στην Αρναία!"

Το WE PLAY ξεκινά τις εκδηλώσεις και τα παιχνίδια την Πέμπτη 14 του μήνα και ώρα 9:00 μ.μ. στο "Καρί παζάρ'"'
"ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ" - Studio Μπρούζος - Πάμε όπως παλιά 
DJ Στέλιος Μπρούζος!