ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

WE PLAY στην Αρναία: Πέμπτη 21 Ιουλίου "Μουσική στο δρόμο στην πλατεία Γερογιαννέων"

21 Ιουλίου  πλατεία Γερογιαννέων 9 μ.μ.

"Αστέρας του ποδοσφαίρου εγκαταλείπει την Τουρκία μετά τις εξελίξεις"


Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook o πασίγνωστος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Μπεσίκτας λόγω των πολιτικών εξελίξεων στην Τουρκία.

"Οπαδοί του Ερντογάν απειλούν την ζωή Τούρκου μπασκετμπολίστα του NBA επειδή υποστηρίζει τον Γκιουλέν"


Οι εξελίξεις στην Τουρκία με την απόπειρα πραξικοπήματος, την ανάκτηση της εξουσίας από τον Ταγίπ Ερντογάν και την αίτηση έκδοσης του Φετουλάχ Γκιουλέν έχει διχάσει μεγάλο κομμάτι του λαού.

"Συχνός επισκέπτης της Ολύνθου ο Στέλιος Βαλιάνος" (photo)

BALIANOS-AYGERHS
Δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα επισκέφθηκε την Όλυνθο ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, Στέλιος Βαλιάνος. 

Β' Εθνική μπάσκετ:"Ο Πάρης Ακριτίδης νέο απόκτημα του Πολυγύρου"



Ο ΑΟΠ ανακοίνωσε ότι απέκτησε τον φόργουορντ Πάρη Ακριτίδη  που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε  με την Γαλάτιστα στη Γ΄Εθνική.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού "ΑΡΝΑΙΑ" (Απρίλιος-Ιούνιος 2016)

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (111), Απριλίου-Ιουνίου 2016, του περιοδικού ¨ΑΡΝΑΙΑ¨ που εκδίδει ο συμπατριώτης μας Φιλόλογος – Θεολόγος Δημήτριος Θ. Κύρου.

Άρχισαν τα όργανα! Επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών: "Με χτύπησαν λόγω των εκλογών της ΕΠΟ"

Μαφιόζικη επίθεση δέχθηκε χθες (19/7) το βράδυ από άγνωστο ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου.

"Οι Τούρκοι κατάσκοποι στην Κύπρο που προετοίμασαν την εισβολή. Φακέλωναν τους Έλληνες, έκαναν χαρτογράφηση των ακτών και οχυρωματικά έργα στα οποία τους βοήθησαν και Έλληνες"

Attilas_1974

Το ενδιαφέρον της Τουρκίας για την Κύπρο αφυπνίστηκε κατά τη δεκαετία του 1950 και αυτό το προκάλεσαν οι Βρετανοί ως κίνηση αντιπερισπασμού στον αγώνα της ΕΟΚΑ που ζητούσε Ένωση με την Ελλάδα.

"ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΟΡΕΙΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ"