ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

"Συχνός επισκέπτης της Ολύνθου ο Στέλιος Βαλιάνος" (photo)

BALIANOS-AYGERHS
Δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα επισκέφθηκε την Όλυνθο ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, Στέλιος Βαλιάνος. 


Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των τοπικών συλλόγων, ο περιφερειακός σύμβουλος της Χαλκιδικής παραβρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή το βράδυ της Τρίτης.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Με το Δήμαρχο Πολυγύρου στην Όλυνθο (19.07.2016), σε μια όμορφη βραδιά που λάμπρυναν οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών Ολύνθου και του Πολιτιστικού Προοδευτικού Συλλόγου Ολύνθου».
Ο κ. Βαλιάνος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πρωτεύουσας και συντοπίτη του, Αστέριο Ζωγράφο, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφία στα social media.

BALIANOS-ZWGRAFOS

Εκεί ήταν μεταξύ άλλων και η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αριστοτέλης» του Δήμου Πολυγύρου και πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Χαλκιδικής, Ιφιγένεια Κυριάκου.

BALIANOS-IFIGENEIA

Εξάλλου, στις αρχές Ιουλίου, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν φέτος στην Όλυνθο στο πλαίσιο της «Γιορτής Ελιάς» από τον Πολιτιστικό Προοδευτικό Σύλλογο του χωριού.

BALIANOS-ELIA

http://www.halkidikifocus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου