ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Φοιτητής έστριψε τσιγάρο μαριχουάνας 1,5 μέτρου και βάρους 1 κιλού! Δείτε τι έγινε όταν τον πιάσαν....



Άμα είσαι μερακλής ρε παιδάκι μου…

20 ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ... ΠΑΛΙ!!!!



Μια μερίδα κατοίκων της Ιερισσού συνεχίζει απτόητη και ανενόχλητη από την κοινωνική κατακραυγή, να κάνει αφόρητη τη ζωή συγχωριανών ή κοντοχωριανών τους, που διαπράττουν το μέγιστο αμάρτημα να εργάζονται στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

"Κορυφαίος της χρονιάς ο Σαμαράς"

Κορυφαίος της χρονιάς ο Σαμαράς
Καλύτερο παίκτη της χρονιάς ανέδειξαν οι φίλοι της Σέλτικ τον Γιώργο Σαμαρά. Ο Έλληνας επιθετικός βοήθησε καθοριστικά τους «καθολικούς» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, τους «οδηγεί»...

στο Κύπελλο όπου η Σέλτικ βρίσκεται στον τελικό, ενώ στο Champions League έφτασαν ως τη φάση των «16».

"Μήνυση από τους εργαζόμενους της Ελληνικός Χρυσός"


Μήνυση από τους εργαζόμενους της Ελληνικός Χρυσός
Μήνυση κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πολυγύρου σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, τρία σωματεία εργαζομένων στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, όπως και ο πρόεδρος του Eργατικού Kέντρου Χαλκιδικής, Άγγελος Πράτσας.
 
Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων, τα ξημερώματα και την στιγμή που πάνε στις δουλειές τους δέχονται απειλές από ομάδα κουκουλοφόρων που τους ζητούν να παραιτηθούν "αν θέλουν να ξαναδούν τα σπίτια τους".

"Και νέα επίθεση σε εργαζόμενο της Ελληνικός Χρυσός"

    Επίθεση από Ιερισσιώτες που βρίσκονται στα φυλάκια στην είσοδο από το Στρατώνι προς  Ιερισσό δέχτηκε εργαζόμενος της Ελληνικός Χρυσός που σχολούσε από την εργασία του και επέστρεφε στηνοικία του με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο.

    Ενώ αρχικά κάποιος τον άφησε να περάσει στην συνέχεια κάποιος αναγνώρισε ότι είναι εργαζόμενος στα Μεταλλεία άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον εργαζόμενο και να καλεί και τους υπόλοιπους. 

«Οι Σκουριές δεν προσθαφαιρούνται στη Μανωλάδα»

failos


Ο γνωστός νομικός Φαήλος Κρανιδιώτης στο σημερινό «Άρθρο της Κυριακής» με τίτλο «Οι Σκουριές δεν προσθαφαιρούνται στη Μανωλάδα», δίνει μια ορθή διάσταση του θέματος με το δικό του, χαρακτηριστικό ύφος.

Γιατί "παίζουν" τα μάτια μας;

mati
 Οι περισσότεροι από εμάς μόλις νιώσουμε το μάτι μας να "παίζει" συνηθίζουμε να λέμε ότι κάποιον θα συναντήσουμε. 
  Μάλιστα ανάλογα με το αν πετάει το δεξί ή το αριστερό υποθέτουμε οτι θα δούμε κάποιον που θέλουμε ή που δεν θέλουμε, αντίστοιχα. 
  Η ιατρική επιστήμη δεν δέχεται σε καμμία περιπτωση ότι το μάτι που "παίζει" προφητεύει κάποια συνάντηση, αλλά επί της ουσίας βέβαια δεν έχει καταφέρει να ερμηνεύσει το φαινόμενο.