ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Πως είναι να περνούν από δίπλα σου αυτοκίνητα με 320χλμ/ώρα (Video)

Πως είναι να περνούν από δίπλα σου αυτοκίνητα με 320χλμ/ώρα
Αυτοί οι άνθρωποι το ανακάλυψαν από πρώτο χέρι…

Ο Αναστασιάδης χτίζει τον ΠΑΟΚ και κερδίζει τον σεβασμό

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει εδώ και χρόνια την ίδια προπονητική φιλοσοφία. Βάζει πάνω από κάθε παίκτη, αλλά και τον ευατό του την ομάδα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.
 Εάν κάποιος ποδοσφαιριστής δεν ενσωματώνεται στο σύνολο, παρά τις προσπάθειες -που σίγουρα- κάνει ο Αναστασιάδης για να τον προσαρμόσει, τότε, όσο ποιοτικός και αν είναι, δεν θα γίνει ποτέ βασικό μέλος αυτού του συνόλου. Αυτός ήταν, αυτός είναι και αυτός θα είναι. Θεωρεί ότι ο πιο ασφαλής δρόμος για να φτάσει μία ομάδα σε επιτυχίες δεν είναι ο εύκολος των μεταγραφών και προσπαθεί να μας "πείσει" γι' αυτό με πράξεις και όχι με λόγια.

"9 μύθοι της τεχνολογίας που οι περισσότεροι πιστεύουν"

Τεχνολογικοί ΜύθοιΗ χρήση κινητού απαγορεύεται στα βενζινάδικα, ποτέ δεν πρέπει κανείς να στέκεται μπροστά σε φούρνο μικροκυμάτων, ενώ οι μπαταρίες πρέπει να είναι εντελώς άδειες πριν φορτιστούν. Αποτελούν μερικούς μόνο από τους μύθους γύρω από την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε καθημερινά.
Η αλήθεια είναι διαφορετική. Είτε πρόκειται για λανθασμένες αντιλήψεις, είτε για δεδομένα που άλλαξαν στην πορεία χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας, κάποια από αυτά που οι περισσότεροι θεωρούν δεδομένα, ουσιαστικά δεν ισχύουν. Η Huffington Post αποφάσισε να αποδομήσει μερικούς από αυτούς τους μύθους.