ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

"Δείτε τη γκολάρα του Απόστολου Βέλλιου που σόκαρε την Άστον Βίλα" (video)


Με μια «φωτοβολίδα» από μακριά -με την μπάλα να παίρνει... άλλα φάλτσα- ο Απόστολος Βέλλιος σόκαρε την Άστον Βίλα, κάνοντας το 1-0 για την Νότιγχαμ! 

"Βαρβάρα Χαλκιδικής.Το σμαράγδι του δάσους" (video)

Ενα βιντεάκι απο την όμορφη Βαρβάρα Χαλκιδικής.

11η Σεπτεμβρίου «Η ημέρα που άλλαξε τον κόσμο».Οι θεωρίες συνωμοσίας που αμφισβητούν ότι έγινε η επίθεση και η νομιμοποίηση της εισβολής στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν!


11 Σεπτεμβρίου 2001, ισλαμιστές  τρομοκράτες επιβιβάζονται σε δυο αεροσκάφη των American Airlines και σε δύο αεροσκάφη των United Airlines, που απογειώθηκαν από τη Βοστόνη, την Ουάσινγκτον και το Νιου Τζέρσεϊ.

"Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Άγιον Όρος"

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το πρωί σε δασική έκταση, στην ευρύτερη περιοχή της Μ. Χιλανδαρίου στο Άγιον Όρος.

Θάσος: "Μαίνεται η μεγάλη φωτιά - Κάηκαν σπίτια"

Δεύτερη ημέρα αγωνίας για τους κατοίκους της Θάσου, καθώς μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου και καίει σε πολλά μέτωπα.

"Ασημένιο μετάλλιο και 5ο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς από τον Σενικίδη"

Στο πλαίσιο της 3ης ημέρας των 15ων Παραολυμπιακών Αγώνων η Ελλάδα κατέκτησε ακόμη ένα μετάλλιο και συγκεκριμένα το ασημένιο, με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σενικίδη στη σφαίρα κατηγορίας F20.

"Πέμπτος ο Γκουντάνης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο"

Σε έναν πολύ δυνατό αγώνα ο Νίκος Γκουντάνης σήκωσε 181 κιλά και κατέκτησε την πέμπτη θέση στην άρση βαρών σε πάγκο στην κατηγορία -65κ. στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 

"1.000.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!"

Η Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου του 2016 βρήκε το blog μας να έχει επισκέψεις πάνω από 1.000.000

Έπος: Συριζαίος βουλευτής κάνει έκκληση για βοήθεια σε υπουργείο και του λένε να πάρει αργότερα!

Εγκλωβισμένοι στον ορεινό οικισμό Καζαβίτι, από τη φωτιά που καίει στη Θάσο, βρέθηκαν τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με την περιπέτειά τους να έχει τελικά αίσιο τέλος.

"Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου Θύελλα Στανού-Απόλλων Αρναίας"