ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ. ΜΑΓΝΗΤΕΣ… ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! (vid)


ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΦΟΙ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ "Greek Flavors"


Η πρότυπος βιομηχανία σφολιάτας και κρουασάν "ΑΦΟΙ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ Ο.Ε." 
ιδρύθηκε το 1962 στην Αρναία Χαλκιδικής. 

"Και η Βέροια στην Β΄Εθνική;

Αντιμέτωπη με το αδίκημα της δωροδοκίας που μπορεί να επιφέρει από αφαίρεση επτά βαθμών μέχρι και υποβιβασμό βρίσκεται η Βέροια.

Μπαράζ ανόδου Γ' Εθνικής: Αφιέρωμα στον όμιλο των Ν.Μουδανιών

Στον τρίτο όμιλο, συμμετέχουν οι πρωταθλητές των ΕΠΣ Κιλκίς, ΕΠΣ Πέλλας, ΕΠΣ Ημαθίας και ΕΠΣ Χαλκδικής. Το νομό Κιλκίς εκπροσωπεί ο ιστορικός Κιλκισιακός, την Πέλλα ο πρωταθλητής Απόλλωνας Κρύας Βρύσης, την Ημαθία ο ΑΣ Ειρηνούπολη και τη Χαλκιδική ο ΠΟ Μουδανιών.

"Οι άρχοντες του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠ/ΚΗΠΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ"

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠ.-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣτης 29ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Football League 2.

Στην Β' Εθνική η Κέρκυρα;


Έγγραφο ντοκουμέντο που αποδεικνύει την ύπαρξη παρένθετου προσώπου στη μετοχική σύνθεση της Κέρκυρας αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ". Βάσει του αθλητικού νόμου η ομάδα του Ιονίου κινδυνεύει με υποβιβασμό, όπως είχε συμβεί το 2011 σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΙΕΣ: "ΤΟ 50,5% ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ"

Το πανεπιστήμιο Μακεδονία διενέργησε πανελλαδική δημοσκόπηση για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Η δημοσκόπηση ήταν μια αξιολόγηση των πολιτών στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ιδίως στο κομμάτι της οικονομίας.

ELDORADO GOLD: "Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ"

400 εκ ευρώ σε Σκουριές και Ολυμπιάδα | 45 εκ. ευρώ σε φόρους
| 143 εκ. ευρώ σε προμηθευτές | 30% της κίνησης στον ΟΛΘ
Με αυτή την τοποθέτηση του CEO της Eldorado Gold, Paul Wright, η Eldorado Gold, σε πρόσφατη ανακοίνωσή της για τα οικονομικά αποτελέσματα του α’ τριμήνου του 2015, δίνει το στίγμα των τελευταίων εξελίξεων και της σημασίας τους ενώ παράλληλα φέρνει στο φως τα στοιχεία για την εξέλιξη και το οικονομικό αποτύπωμα της επένδυσης στην Χαλκιδική.

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ" (highlights)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και του Καμπανιακού για το πρωτάθλημα της Football League 2 μέσα από την κάμερα του "kampaniasports".