ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

"Kevin Vickers:Ο νέος ήρωας του Καναδά" (photo-vid)

Overwhelmed: Kevin Vickers, the sergeant-at-arms for Canada's House of Commons, becomes emotional as members of Parliament applaud him on Thursday, a day after he shot dead a gunman inside the building
Τα μεγάλα έθνη ξέρουν να τιμούν τους ήρωές τους. Όχι μετά τον θάνατό τους, αλλά ακριβώς μετά το οποιοδήποτε κατόρθωμά τους. Γι αυτό και είναι μεγάλα.
Ο Κέβιν Βίκερς είναι ένας άντρας σε μία ηλικία που θα μπορούσε να απολαμβάνει το απογευματινό τσάι του σε κάποιο μέρος του Καναδά ατενίζοντας τα μαγευτικά τοπία της χώρας. Αντί αυτού βρίσκεται στο κοινοβούλιο της χώρας κι ο ρόλος του είναι κυρίως τυπικός. Συμμετέχει στις εκδηλώσεις, αναλαμβάνει διεκπεραιωτικές διαδικασίες και ασχολείται με τελετουργικά.

Και τότε το κοράκι τον πλησίασε και του είπε… (Video)

Και τότε το κοράκι τον πλησίασε και του είπε...
Δείτε τι ξεστόμισε ένα αθυρόστομο πτηνό!

Δήμος Αριστοτέλη για τις επιθέσεις σε βάρος οχημάτων στην Ιερισσό

Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για τις επιθέσεις σε βάρος οχημάτων δημοτών μας στην Ιερισσό. Αναμφισβήτητα, τέτοιους είδους ενέργειες είναι κατακριτέες και ασύμβατες με την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να ενωθούν όλοι οι δημότες ξεπερνώντας τις τεχνητές αντιθέσεις μεταξύ τους βρίσκοντας λύση στα σημαντικά προβλήματα του τόπου μέσα από τη δημοκρατία και το διάλογο.

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΙΣ... #SKOURIES


Πέρασαν περίπου 10 μήνες από τότε που φανατικοί "antigold" υποδύονταν τους αυτόκλητους τροχονόμους και ελεγκτές για να "πατάξουν" ως αυθεντικοί εκφραστές της νομιμότητας την παράβαση του πατήματος της διπλής γραμμής από διερχόμενα φορτηγά ΔΧ στο ύψος του Χοντρού Δέντρου.

"Πρώτος εντός έδρας αγώνας για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο μπάσκετ"

2η Αγωνιστική