ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

"Kevin Vickers:Ο νέος ήρωας του Καναδά" (photo-vid)

Overwhelmed: Kevin Vickers, the sergeant-at-arms for Canada's House of Commons, becomes emotional as members of Parliament applaud him on Thursday, a day after he shot dead a gunman inside the building
Τα μεγάλα έθνη ξέρουν να τιμούν τους ήρωές τους. Όχι μετά τον θάνατό τους, αλλά ακριβώς μετά το οποιοδήποτε κατόρθωμά τους. Γι αυτό και είναι μεγάλα.
Ο Κέβιν Βίκερς είναι ένας άντρας σε μία ηλικία που θα μπορούσε να απολαμβάνει το απογευματινό τσάι του σε κάποιο μέρος του Καναδά ατενίζοντας τα μαγευτικά τοπία της χώρας. Αντί αυτού βρίσκεται στο κοινοβούλιο της χώρας κι ο ρόλος του είναι κυρίως τυπικός. Συμμετέχει στις εκδηλώσεις, αναλαμβάνει διεκπεραιωτικές διαδικασίες και ασχολείται με τελετουργικά.

Είναι ο άνθρωπος που είχε την ψυχραιμία όταν είδε τον εισβολέα στο καναδικό κοινοβούλιο να τον εξουδετερώσει, αποσοβώντας τα χειρότερα για τον πρωθυπουργό της χώρας, τους άλλους πολιτικούς αλλά και τους υπαλλήλους που βρίσκονταν στον χώρο. Σήκωσε το όπλο του και τον σκότωσε.
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και δείτε πώς τον τίμησε η καναδική Βουλή. Θα νιώσετε τον ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα και τη συγκίνηση όλων. Τόσο απλά, τόσο λιτά και σεμνά, αλλά και τόσο σημαντικά. Όπως αρμόζει στους σύγχρονους ήρωες των δημοκρατιών. 
Stoic: He managed to keep a straight face as he completed the ceremonial parade on Thursday morning
Appreciation: Vickers nodded in thanks several times as the applause continued for his heroic feat

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου