ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

"Η προσεχής αντίπαλος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, Καστοριά άλλαξε προπονητή."

Καστοριά: Ο Βάλης στο τιμόνι | onsports.gr
Ο Ηλίας Βάλης είναι ο εκλεκτός της διοίκηση της Καστοριάς για το τιμόνι της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Πασχάλη Δημητρίου.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο γνώριμο στο κοινό της Καστοριάς, καθώς είχε θητεύσει στο πλευρό του Ηλία Αποστολίδη ως βοηθός προπονητή στην ομάδα και εφτά χρόνια μετά την αποχώρησή του, επιστρέφει στο πάγκο του συλλόγου.
Το βιογραφικό του είναι ιδιαίτερα πλούσιο με παραστάσεις από αρκετά πρωταθλήματα. Ξεκίνησε τη καριέρα του από τα τοπικά του Νομού Κατερίνης και στη συνέχεια στο Περιφερειακό τότε πρωτάθλημα για λογαριασμό του Σβορώνου.
Ακολούθησε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στην οποία εργάστηκε αρχικά πρώτος και εν συνεχεία δεύτερος προπονητής, όταν η προηγούμενη αντίπαλος των «γουναράδων» βρίσκονταν στη Γ’ Εθνική, για να μεταπηδήσει μετέπειτα και στη Β’ Εθνική κατηγορία, εκτελώντας χρέη βοηθού προπονητή στην ομάδα με coach τον Ηλία Αποστολίδη. Το προηγούμενο διάστημα ήταν προπονητής στον Πυρσό Γρεβενών.
Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’, ενώ μεταξύ άλλων έχει εργαστεί και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας, αναδεικνύοντας αρκετούς ανερχόμενους ποδοσφαιριστές από τη Κατερίνη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΑΓΣ Καστοριάς ανακοινώνει επισήμως την έναρξη της συνεργασίας με το προπονητή Ηλία Βάλη, που αρχής γενομένης από σήμερα αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου