ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

"Παρακαλούμε αφιερώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας γι' αυτό το βίντεο"


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!

"Αυτό θα πει είδα τον χάρο με τα μάτια μου (βίντεο)"




Πως θα ένιωθες αν εκεί που οδηγείς αμέριμνος με το αμαξάκι σου στο εθνικό δίκτυο προσγειωνόταν μπροστά σου ένα τεράστιο φορτηγό;;






"ΔΕΙΤΕ: Πως δημιουργείται οικονομική κρίση και ο ρόλος των τραπεζών μέσα από...σκίτσα![video]"


O David McWilliams, Ιρλανδός οικονομολόγος,μέσα από τρία τρομερά video κάνει μία εκπληκτική ανάλυση του υπάρχοντος οικονομικού συστήματος και εξηγεί επιστημονικά πως,γιατί και από ποιους  δημιουργείται οικονομική κρίση.Ποιος ο ρόλος των τραπεζών;Που φταίνε οι κυβερνήσεις;Υπάρχει λύση;


ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

"Ράλι Ακρόπολις: Άτυχος ο Λάτβαλα, «ανάσα» για Λεμπ!"

Ράλι Ακρόπολις: Άτυχος ο Λάτβαλα, «ανάσα» για Λεμπ!

Δεν ξεκίνησε καλά το δεύτερο πέρασμα των τεσσάρων ειδικών διαδρομών για τον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, καθώς ο Φινλανδός έχασε πολύτιμο χρόνο λόγω προβλήματος στα ελαστικά.

"Κρίμα κι άδικο για τον Σουμάχερ!"

Κρίμα κι άδικο για τον Σουμάχερ!

Ο Γερμανός οδηγός σημείωσε το γρηγορότερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές στο grand prix του Μονακό, αλλά εξαιτίας της ποινής των πέντε θέσεων θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 6η θέση με τον Γουέμπερ να παίρνει την pole position - Τρίτος ο Ρόσμπεργκ, τέταρτος ο Χάμιλτον, έκτος ο Αλόνσο.

" Ο ΠΑΟΚ επιλέγει προπονητή μεταξύ Άγγελου, «ΓΧ» και Δώνη"


Από χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και επίσημα στην αναζήτηση του διαδόχου του Λάσλο Μπόλονι, μετά από την οριστική απόφαση για το διαζύγιο με το Ρουμάνο τεχνικό. Η πρόθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό το θέμα του νέου προπονητή και οι βασικές επιλογές είναι τρεις.

"Μπάρτσα:Διαστημικό... Adios (vids)"


Το αποχαιρετιστήριο δώρο του Γκουαρδιόλα ήταν το απίστευτο 25λεπτο ποδοσφαιρικού τρόμου που χάρισε στη Μπάρτσα το 3-0 επί της Αθλέτικ και το Κύπελλο, το 14ό τρόπαιο της εποχής Πεπ.

"Ράλι Ακρόπολις: Προηγείται ο Λεμπ, ακολουθεί ο Λάτβαλα"

Ράλι Ακρόπολις: Προηγείται ο Λεμπ, ακολουθεί ο Λάτβαλα

Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα ήταν ο ταχύτερος οδηγός στην 9η ειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις, με την οποία ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα του αγώνα, με αποτέλεσμα να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Λεμπ στα 6,5’’.

"Τζιμάκος : Κάγκελα παντού Original Video Clip"