ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

" Ο ΠΑΟΚ επιλέγει προπονητή μεταξύ Άγγελου, «ΓΧ» και Δώνη"


Από χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και επίσημα στην αναζήτηση του διαδόχου του Λάσλο Μπόλονι, μετά από την οριστική απόφαση για το διαζύγιο με το Ρουμάνο τεχνικό. Η πρόθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό το θέμα του νέου προπονητή και οι βασικές επιλογές είναι τρεις.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Μπορεί να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και για 4η φορά; Ναι, μπορεί… Ο Βρύζας τον γνωρίζει καλά, καθώς τον είχε για αρκετά χρόνια και προπονητή. Ξέρει καλά ότι πρόκειται για έναν καταξιωμένο τεχνικό, ο οποίος γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και έχει να επιδείξει επιτυχίες με την ομάδα. Οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν. Ο Αναστασιάδης ήταν ο προπονητής με τον οποίο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τελευταίο του τίτλο (το Κύπελλο του 2003) ενώ έχει το ρεκόρ των περισσότερων αγώνων στον πάγκο της ομάδας στην ιστορία της.
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Ο Γιώργος Γεωργιάδης ως παίκτης έβαλε τη σφραγίδα του στους τελευταίους δύο τίτλους που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, και στο Κύπελλο του 2001 (στο 2-4 με τον Ολυμπιακό πέτυχε και γκολ) ενώ το 2003 οδήγησε την ομάδα στο Κύπελλο σκοράροντας και στον τελικό (1-0) με τον Άρη. Κρέμασε τη φανέλα του το 2008 στον ΠΑΟΚ, έγινε προπονητής στην ομάδα νέων του Δικεφάλου και τα τελευταία χρόνια είναι τεχνικός στην εθνική Ελπίδων. Εφόσον συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ θα στελεχωθεί με ένα επιτελείο ανθρώπων σε συνεννόηση με τον Ζήση Βρύζα.
ΔΩΝΗΣ
Ο Γιώργος Δώνης στα 43 του έχει να επιδείξει ήδη 196 αγώνες ως προπονητής Α’ Εθνικής με Λάρισα (2005-08), ΑΕΚ (για 10 ματς μόνο τη σεζόν 2008-09) και Ατρόμητο (2009-2012). Από την περασμένη Τετάρτη αποφάσισε ότι δε θα συνεχίσει στον Ατρόμητο και χθες μιλώντας στα ΣΠΟΡ τόνισε ότι: “Έχω 2-3 προτάσεις, τις εξετάζω και μέχρι την Τετάρτη θα έχω πάρει τις οριστικές μου αποφάσεις”. Πληροφορίες των ΣΠΟΡ αναφέρουν ότι ο Βρύζας θα κάνει ραντεβού μαζί του μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Εγιναν επαφές
Ο Ζήσης Βρύζας θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα με το νέο προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο διάδοχος του Λάσλο Μπόλονι στον πάγκο του Δικεφάλου θα έχει κλείσει μέχρι το βράδυ της Τρίτης, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει άμεσα και ο προγραμματισμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Πριν ακόμη ξεκαθαρίσει οριστικά το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Μπόλονι χθες το βράδυ, ο Ζήσης Βρύζας είχε ξεκινήσει επαφές για να προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη μέρα της ομάδας, καθώς η απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είχε ήδη ληφθεί. Έτσι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε μία σειρά διερευνητικών επαφών και είναι χαρακτηριστικό ότι χθες βρέθηκε στην Τούμπα ο Γιώργος Γεωργιάδης…
Ελεύθεροι και ωραίοι…
Ο Γιώργος Γεωργιάδης μέσα στον επόμενο μήνα μένει ελεύθερος καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι τα τέλη Ιουνίου με την ΕΠΟ (είναι τεχνικός στην Εθνική Ελπίδων). Ουσιαστικά του έχει μείνει ένα τελευταίο παιχνίδι (με το Σαν Μαρίνο την 1η Ιουνίου) πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του (έχει καλέσει στην Εθνική Ελπίδων τον Γιώργο Κατσικά).
Ο Άγγελος Αναστασιάδης εργάστηκε φέτος στα Γιάννινα από το Δεκέμβριο μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά αμέσως μετά έλυσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ και είναι ελεύθερος.
Επίσης ελεύθερος είναι ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη ανακοίνωσε επίσημα ότι δε συνεχίζει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου