ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΑΣΚΕΤ:"Τα νέα της Γ' Εθνικής " (ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Σπουδαία συμφωνία με Μασλαρινό)


Μια σπουδαία μεταγραφή κατάφερε να ολοκληρώσει πριν από λίγο η Κομοτηνή καθώς απέκτησε τον Δημήτρη Μασλαρινό ....

ΜΠΑΣΚΕΤ:"Τα νέα της Γ' Εθνικής "(ΕΥΚΑΡΠΙΑ: Φιλικά, Αρνίδης και... μεταγραφή!)


Ο πήχης στην Ευκαρπία είναι πολύ ψηλά και ο Δημήτρης Πετρόπουλος επιθυμεί τη δημιουργία όσο το δυνατόν καλύτερης χημείας. Γι' αυτό και θα δοθεί μια σειρά πολύ δυνατών φιλικών αγώνων μέσα στον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη!

Ασανσέρ ποδήλατο για δενδρόσπιτο (Video)

Ασανσέρ ποδήλατο για δενδρόσπιτο (1)Τις τελευταίες εβδομάδες ο Ethan Schlussler εργαζόταν για την κατασκευή ενός όμορφου δενδρόσπιτου σε ύψος περίπου 9 μέτρων, αλλά επειδή κουράστηκε να ανεβαίνει μια σκάλα 100 φορές την ημέρα, αποφάσισε να κατασκευάσει ένα ασανσέρ που λειτουργεί με τη βοήθεια της ανθρώπινης ενέργειας και ενός παλιού ποδηλάτου.
Πιθανότατα η πρώτη σας σκέψη είναι πως το να κάνεις πετάλι για να ανέβεις με τόσο βάρος θα είναι ακόμα πιο κουραστικό, ωστόσο όπως θα δείτε τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια πρωτότυπη και έξυπνη ιδέα, ενώ το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

"Top 10 ατυχήματα πλοίων" (video)


Top 10 ατυχήματα πλοίων

"Όλες τις μεταγραφές της Superleague" (Αναλυτικά)


Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, με αρκετές ομάδες να βάζουν τις τελευταίες τους πινελιές στα ρόστερ τους. Την τελευταία ημέρα ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σέρβο Μάρκο Στσέποβιτς, ο ΠΑΟΚ τον Γιώργο Τζαβέλλα και ο Παναθηναϊκός τους Πράνιτς και Κλωναρίδη.

Επιστροφή Κούπερ επιθυμούν στον Άρη


Η ομάδα του Άρη δεν έχει μαζέψει κάποιον βαθμό τις πρώτες τρείς αγωνιστικές και οι διοικούντες ήδη σκέφτονται την αντικατάσταση του Γιάννη Χατζηνικολάου. 

"61 Χρόνια λειτουργίας της Φιλαρμονικής Αρναίας (photo-vid)

     To 1928 o Μακαριστός Μητροπολίτης Ιερισσού Αγ. Όρους και Αρδαμερίου Σωκράτης Σταυρίδης, λόγω της αγάπης του για την μουσική,είχετην ιδέα δημιουργίας Φιλαρμονικής. 
     Μέχρι τότε υπήρχε η μαντολινάτα της μουσικής σχολής του Στρατωνίου. Αγοράζονται τα πρώτα όργανα από τον ίδιο.
     Τα έτη 1929-1951 διακόπτονται οι προσπάθειες δημιουργίας της Φιλαρμονικής λόγω των πολέμων. Τα όργανα μεταφέρονται και κρύβονται στο αρχοντικό Μήτσιου (πρώην Κ.Α.Π.Η Δήμου Αρναίας).
     Το 1952 ιδρύεται επίσημα Ν.Π.Δ.Δ. Αρχικά εγκρίνεται πίστωση 2 εκ. δραχμών για την συντήρηση και επισκευή των οργάνων της χάλκινης μουσικής του Δήμου Αρναίας και έπειτα πίστωση 12 εκ. δραχμών για ενίσχυση του τμήματος μουσικής του Μ.Ο. Απόλλωνα Αρναίας.

"Superleague:Αποτελέσματα-Βαθμολογία 3ης Αγωνιστικής"

 

3η Αγωνιστική

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του τμήματος μπάσκετ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. (photo)

    Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση (γνωριμία με τους καινούργιους παίχτες) του τμήματος μπάσκετ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. 
    Η συνάντηση έγινε στο Στρατώνι στο Beach bar "Paraty". Παρευρέθησαν η Διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και του Στρατωνίου, το "blog" του συνδέσμου, ο νέος προπονητής της ομάδας, οι παλαιοί παίχτες καθώς και οι καινούριες μεταγραφές. 
    Να σημειωθεί ότι τα δυο σωματεία θα έχουν από φέτος στενή συνεργασία καθώς η ομάδα του Στρατωνίου θα παραχωρήσει στους "πορτοκαλί" αθλητές που θα πλαισιώσουν την υπόλοιπη ομάδα.