ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου για τον Άρη, που ίσως κρίνει τη παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ (photo)

Το πρόγραμμα του Άρη για τον μήνα Φεβρουάριο, παρουσίασε η ΠΑΕ Άρης σε γράφημα...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ "ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΑ ΝΕΑ"

     Κυκλοφόρησε σήμερα το 9ο τεύχος των «Μεταλλευτικών Νέων». Κατά τη γνώμη μας, πρόκειται για την καλύτερη μέχρι σήμερα έκδοση. 
     Τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με προηγούμενα τεύχη την κάνει ο ζωντανός λόγος και η δυνατή φωνή της κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής. 

     Μια κοινωνία  που ορισμένοι πολιτικοί και κάποια εξαρτημένα ΜΜΕ επιχειρούν να την ενσωματώσουν με το στανιό στο κομμάτι των αντιδρώντων στην μεταλλευτική επένδυση με τρόπους που απέχουν όσο... οι Σκουριές από τη... Σαχάρα, σ’ ότι αφορά τη δημοκρατία, την ελευθερία έκφρασης λόγου και διαφορετικής άποψης, αλλά και τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.


Γιγάντιος βράχος έσπειρε την καταστροφή στο διάβα του (photo-video)

Γιγάντιος βράχος έσπειρε την καταστροφή στο διάβα του (1)Η κατολίσθηση ενός γιγάντιου βράχου στο Νότιο Τιρόλο της Ιταλίας προκάλεσε ένα τεράστιο μονοπάτι καταστροφής στο οποίο βρέθηκε μια φάρμα, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα.



"Βρέθηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ που χτύπησε τυφλό φίλαθλο στο γήπεδο της Τούμπας στο ματς ΠΑΟΚ- Βέροια."

Αυτεπάγγελτη δίωξη στον οπαδό του ΠΑΟΚ που χτύπησε τυφλό φίλαθλο.

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Φρίκη τεχνολογίας:Η πιο φονική σφαίρα που έχει κατασκευαστεί ποτέ,«υπόσχεται» ολική καταστροφή των ζωτικών οργάνων(ΒΙΝΤΕΟ)

    Μία νέα εποχή ανατέλλει στην αναπτυσσόμενη -με καλπάζοντα ρυθμό- αγορά της οπλοχρησίας και των πυρομαχικών! Μία νέα σφαίρα η οποία λέγεται πως είναι τόσο θανατηφόρα, που δεν θα χρειαστεί δεύτερη για να επιφέρει το θάνατο.
    H ονομασία της: Radically Invasive Projectile που, σε ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει «Ριζικά Παρεισφρητικό Βλήμα» και κατασκευάστρια εταιρεία η G2 Research, με έδρα την Τζόρτζια των ΗΠΑ.
    Ο λόγος; Το γεγονός ότι είναι έτσι κατασκευασμένη, ώστε να προκαλεί εννέα διαφορετικά κανάλια τραύματος, διαλύοντας -κυριολεκτικά και ολοκληρωτικά- όλα τα ζωτικά όργανα του θύματος. Με άλλα λόγια, εκεί όπου οι στάνταρντ σφαίρες διαπερνούν το στόχο, αυτή είναι σχεδιασμένη να προκαλεί πολλαπλά θανατηφόρα εσωτερικά τραύματα.
«Θαυμάστε» το νέο προϊόν στα βίντεο που ακολουθούν:

"Ο μπασκετικός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ επιστρέφει δυναμικά στο παρκέ με πλήρες το ρόστερ του." (photo)

Κάποιοι μας είχαν ξεγραμμένους!